Vsakodnevno čiščenje kože
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
- lovefrance
- Komunikatorka
Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:Ja sm pa dobila tista tri step ot Cliniqua. Deluje kar fajn, sam kaj, ko si ne morem čez dan pomagat, da ne bi vedno kaj praskala in prjemala/
Make up gre pa super dol z neutrogeninim odstranjevalcem za obraz in oči. Super deluje, deluje antibakterijsko, odstrani nečistoče in jih preprečuje in lepo diši (!!)
Kaj si pa imaš za praskat dol? Sej se vse vpije v kožo.. ni da ti krema al pa tonik ostaneta gor v plasteh

-
- Cosmofrik
- Manca Smolej
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
- Irma-Samantha Martinšek
- Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
Larchiiie napisal/-a:
Kaj si pa imaš za praskat dol? Sej se vse vpije v kožo.. ni da ti krema al pa tonik ostaneta gor v plasteh![]()
(če sem prou razumela ta stavek seveda
)
nisi pomoje...napisala sm make up gre pa super dol z.... In ma več stopenj delovanja - ne samo odstrani make up ampak tudi dezinfecira kožo in odstrani nečistoče tak, da je supr za čez noč, k lahk koža diha

jaz pa trenutno uporabljam Alverde peno sensitive. mi zelo lepo diši, mi je všeč ker je pena (na pumpico da ne "onesnažim" vse s prsti) je pa res, da mi kožo izsuši, če si takoj ne nanesem kreme po čiščenju...
kar se mi zgodi pri skoraj useh čistilih za obraz, ki sem jih do zdaj uporabljala.
Kdaj pa kdaj si očistim obraz tudi tako, da si na vatko dam kapljico olivnega olja (domačega) in kapljico limoninega soka, malo vode, in super vse očisti! baje, da je olivno olje eno redkih, ki ne maši por.
Piling pa si naredim tudi kar sama največkrat, spet z olivnim oljem, medom in sladkorjem, in meni odgovarja! če se mi ne ljubi pripravljat pilinga, pa uporabljam kar od Alverde marelico.
to je to

Kdaj pa kdaj si očistim obraz tudi tako, da si na vatko dam kapljico olivnega olja (domačega) in kapljico limoninega soka, malo vode, in super vse očisti! baje, da je olivno olje eno redkih, ki ne maši por.
Piling pa si naredim tudi kar sama največkrat, spet z olivnim oljem, medom in sladkorjem, in meni odgovarja! če se mi ne ljubi pripravljat pilinga, pa uporabljam kar od Alverde marelico.
to je to

Saj za obraz tudi jaz uporabljam (čimbolj) fino mlet sladkor. razmerje je tako, da je zmes gosta, kar tako približno malo, npr. ena žlička medu, dve sladkorja, olja pa toliko, da prekrje sladkor. pa tudi preveč ne drgnem vsega tega po obrazu, bolj nežno razmažem, tako da mislim, da si nekih poškodb ne delam...vsaj upam!
Zjutraj si obraz umijem z vodo, nanesem tonik Alverde divja vrtnica (sem v iskanju novega, bolj hranljivega), potem kremo Green People Vitamin fix, čez ličila.
Zvečer si obraz umijem s peno Green People Gentle cleanse, znova tonik, na vatko nanesem naravno rožno vodo, pustim na očeh par minut. Na bolj suhe predele obraza nanesem malo naravnega arganovega olja in vmasiram.
1x tedensko Alverde piling za obraz (Aprikose).
Zvečer si obraz umijem s peno Green People Gentle cleanse, znova tonik, na vatko nanesem naravno rožno vodo, pustim na očeh par minut. Na bolj suhe predele obraza nanesem malo naravnega arganovega olja in vmasiram.
1x tedensko Alverde piling za obraz (Aprikose).