Vedno spremljam te debate, pa se se nikoli nisem vmesala...ampak zdej bi pa res rada samo se pristavla en piskrcek! cist res je da se vsak sam odloci za svoj faks, in vsak je vedu kok dela ga caka, ampak folk vseen ne dojame tega, da je to DEJSTVO! da na enih faksih se pac vec dela. in to tisti iz tezjih faksov vedo, tisti iz lazjih pa vecinoma ne

(kakrsne komentarje pisejo...) sploh se eni ne zavedajo, da je lahko eno izpitno obdobje 5x bolj zahtevno kot cela matura (pac primerjava k smo jo vsi dali cez), in pol solijo pamet enim iz tezjih faksov, ki res delajo cele dneve. - ja, sami so si to zbrali, ampak vseeno lahko vsaj spostujete njihov trud in priznate da pac njihov faks zahteva vec dela kot vas. a je to mogoce kej sramotnega? NI!
Js bi tut sla na najlazji faks, ce bi me ZANIMAL! in potem ne bi bla pametna, da kok je moj faks tezek proti drugim, pac bi priznala da je manj zahteven, ampak mi je pa vsec.
In to mi ni jasno, zakaj ne morte priznat tega, sej to ne pomeni nujno da so na lahkih faksih ''manj pametni'' studenti, ampak da jih pac zanima nekaj drugega.