Bodoče študentke

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Vedno spremljam te debate, pa se se nikoli nisem vmesala...ampak zdej bi pa res rada samo se pristavla en piskrcek! cist res je da se vsak sam odloci za svoj faks, in vsak je vedu kok dela ga caka, ampak folk vseen ne dojame tega, da je to DEJSTVO! da na enih faksih se pac vec dela. in to tisti iz tezjih faksov vedo, tisti iz lazjih pa vecinoma ne :roll: (kakrsne komentarje pisejo...) sploh se eni ne zavedajo, da je lahko eno izpitno obdobje 5x bolj zahtevno kot cela matura (pac primerjava k smo jo vsi dali cez), in pol solijo pamet enim iz tezjih faksov, ki res delajo cele dneve. - ja, sami so si to zbrali, ampak vseeno lahko vsaj spostujete njihov trud in priznate da pac njihov faks zahteva vec dela kot vas. a je to mogoce kej sramotnega? NI!
Js bi tut sla na najlazji faks, ce bi me ZANIMAL! in potem ne bi bla pametna, da kok je moj faks tezek proti drugim, pac bi priznala da je manj zahteven, ampak mi je pa vsec.
In to mi ni jasno, zakaj ne morte priznat tega, sej to ne pomeni nujno da so na lahkih faksih ''manj pametni'' studenti, ampak da jih pac zanima nekaj drugega.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja in zakaj se je treba zdej tko razburjat glede tega? menda je jasno da je medicinski faks težji od npr.upravnega? za tiste ki tega ne vejo je brezveze zgubljat besed, tko da NACI na vse te kregarije ker faks je težji in ker lažji...odprite temo najtežji/najlažji faks in se tm kregajte v nedogled :roll:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Pa saj najbrž vsi študentje vejo, da se študij fizike npr. ne more primerjat z katerimkoli družboslovnim faksom. Meni recimo je to popolnoma jasno. :D Ampak način kako nekateri pišejo o drugih faksih in kako govorijo, da ni potrebno vložiti NIČ truda, me moti. Razlika ali se trudiš in delaš ali delaš res veliko kot npr. na strojni (temu najbrž nihče ni oporekal, da se oni več učijo) ali pa če ne delaš nič ...
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

ja že, samo za nekatere pa je npr. tudi študij fizike lahek, pa mu pač neka piflarija na neke družboslovnem faksu ne bi ugajala. mislim, da je to čist od posameznika odvisno.
res pa tudi, da so faksi, ki so res težki, kot npr. medicina, kjer moraš obvladati vse.
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Beya »

Kaj zaj punce, gre katera na LOGISTIKO? (Celje)
Baby, you're the best part of my day .. <3
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Kaj bo šla katera slovenščinov Lj? :)
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

jaz pa bom na prvo mesto dala predšolsko vzgojo. še katera?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Pravo (Lj.) anyone?
Uporabniški avatar
scandalous
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a scandalous »

Ja jst sm nova tuki in grem tudi na pravo u Ljubljano.
TrixyPixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The world

Neprebrana objava Napisal/-a TrixyPixie »

^^ moja second wish :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

A gre katera angleščino pa primerjalno književnost, oz. eno ali drugo?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^a ti greš zdj to? A nisi govorila o arhitekturi pa razrednem pouku?

Jst sploh ne vem več kaj nj :( :( .
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ja :lach: Ma sej sploh ne vem, v treh dneh sm ene trikrat spremenila prijavo. Mene enostavno preveč stvari zanima :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^jst bom pomoje do zadnga dneva spreminjala. Hvala bogu za elektronske prijave, ki se jih lahko spreminja hehe.

Ei kdaj pa se pol izve kok je prijavljenih na določen program? Sm čist pozabla kdaj je blo lani.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

ŽuŽa napisal/-a:^^jst bom pomoje do zadnga dneva spreminjala. Hvala bogu za elektronske prijave, ki se jih lahko spreminja hehe.

Ei kdaj pa se pol izve kok je prijavljenih na določen program? Sm čist pozabla kdaj je blo lani.

Proti koncu aprila, se mi zdi. Ko dobimo tista potrdila domov, kam smo se prijavili.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Odgovori