Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Uporabniški avatar
mariposa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mariposa18 »

g00fy_qa napisal/-a:Jaz sem slišala da na to, da te zebe, vpliva telesna teža oz. koliko maščobe imaš v telesu.

Mene tudi vedno zebe. :(

no ja...s tem se tudi jaz ne bi ravno najbolj strinjala...Sama nisem med najbolj suhimi, pa mam skoz mrzle roke in noge...tak da špehec ne pomaga :)
Mislim da je kr slaba prekrvavitev kriva, ker takrat ko pa rolam, laufam,al pa igram odbojko pa mam tople roke.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

men je tud na plaži skoz mrzlo. zmeri se zavijem v brisačo in razmišljam o deki.. verjetn bi blo res pametno kakšno zdravnico vprašat. mogoče vrževa kakšno debato.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jullia_ napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Jaz sem slišala da na to, da te zebe, vpliva telesna teža oz. koliko maščobe imaš v telesu.

Mene tudi vedno zebe. :(

Na tole se ni ravno za zanašat, ker ima moja sestra 10 kil manj od mene, pa se na morju vedno skregava, ker hoče imet klimo na 15 stopinj naštimano :)

ja, jst poznam kar nekaj ljudi, ki imajo nekaj kg preveč, pa jih skos zebe.
jst sem tudi znana po tem, da imam vedno mrzle dlani in stopala. mi je pa zadnje mesece precej bolj toplo kot včasih (verjetno zaradi zdravil), na kakšnem javnem prevozu se moram recimo slečt do kratkih rokavov.

poleti mi je šlo vedno na živce, ker so fantje težje prenašali vročino kot jst. tako se je blo kar težko uskladit. :P
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

mene pa ne zebe glih, imam pa velikokrat zelo mrzle - ledene dlani in stopala :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: zmeraj zebe

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

tanika* napisal/-a:No kot je napisano v naslovu mene vedno zebe. ne mislim, zdej samo zimske čase, mene poleti pri 30 zebe. ne hecam se. poleti, ko naprimer zvečer se mal shladi pa so še vsi v kratkih hlačah in majcah mam js včasih najlonke, dolge hlače in pulover. ne morem si pomagat mene zebe. folk se norčuje iz mene da sm zmrznen človk in to dejansko sm. sploh nevem več kaj nej nardim, kokr kol se oblečem mene zebe. pomaga edino takrat ko kaj alkohola spijem... pol se pa zgodi, da me udarijo vročinski valovi, takrat pa skor dihat ne morm, se čist prešvicam, sam fora ker se js nikol nism potila veliko. sm slišala, da je to lahko zarad nizkega pritiska? sam kokr sm merla, sm mela zmer v mejah normale, nikol mi ni noben zdravnik reku, da mam nizki pritisk.
a se mogoče še keri to dogaja? pa kako to odpravit razen z alkoholom in kilam oblačil? sej sm misla zdravnici rečt, sam mi je ful čudn pribit da mene pa zmer zebe :roll:

Zdaj itak je logično da ženske bolj zebe ponavadi kot moške...tako da itak v postelji se potem na nas prilimate kot pijavke ali hobotnica pa vas grejemo :D

Če je pa zadeva dosti moteča tudi ko je zunaj 30 stopinj, pa je druga zgodba...mogoče imaš slabo kri...ali pa pritisk...mislim da tudi drugače suhe ženske ki nimajo maščobnih oblog potem zmrzujejo...nekje sem ujel da maščobe grejejo...če imaš pa samo kosti in kožo, pa se telo ne more napajati iz ničesar...(to je nepreverjena informacija)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

^imas celo prav :) Zaradi slabse prekrvavitve in seveda premalo izolacije :) Prekrvavitev dvignes npr. z deci rdecega ali pa Bilobil baje pomaga, kava se samo slabsa stvar, ker siri zile, da oddas se vec toplote in te se bolj zebe.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

Ma ja, tudi jaz sem med zmrzljivimi ljudmi, .... in to težavo probam odpravit z rekreacijo
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Pa tuki smo sami kuščarji! :wink: :D
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: zmeraj zebe

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

ryu10kyu napisal/-a:Zdaj itak je logično da ženske bolj zebe ponavadi kot moške...tako da itak v postelji se potem na nas prilimate kot pijavke ali hobotnica pa vas grejemo :D

:rofl: Jaz imam fanta ki je reees veeedno vroč in potem me mora segrevati, ker mene itak vedno zebe. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

trenutno me zebe ko cucka :)
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

...zebe nas zato, ker nimamo dovolj mišic. Mišice segrevajo telo, maščoba pa hladi. Sem na tv gledala oddajo o tem. Jaz sem tudi vedno premražena, pa se topleje oblečem. Koga pa briga, kak se oblačim. Samo da skrbim za svoje zdravje. Tako da se ne ozirajte na komentarje. :)
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

to je slaba prekrvavitev. najbolš da greš k zdravnici! lahko, da si slabokrvna, ker je to eden od znakov!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

jst mam roke pa noge skoz mrzle.pa me zebe v njih.
ampak to je zarad slabe prekrvavitve.
za toge so dobi eno mazila k jih pogreje+masaza pomaga full.ampak za kratek čas.
masirat se bmo mogle.=P
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

pomojem je slaba prekrvavitev problem....večkrat na dan se malo razgibaj - tako jaz rešujem ta problem.,....kadar sem pa ekstremno utrujena, me pa zebe če tudi nase navlečem 10 koc...:)
aco111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ormož/MB
Kontakt:

Težave z vretenci

Neprebrana objava Napisal/-a aco111 »

TEŽAVE Z VRETENCI

Imam zdravstveni problem, pri katerem, ne vem več kam naj grem. Namreč že pol leta hodim okrog doktorjev in še ni rešeno. V glavnem opis razvoja vsega od začetka do sedaj si lahko presnamete s http://acox.zapto.org/razno/problemi.zip (WORD (doc) format)

Prosim lepo če kdo ve, kaj naj naredim, kar koli, mi naj odgovori, lahko tudi na skype: serv010 ali na email serv23@gmail.com.
Zaklenjeno