Ali je moj izgled napačen?
okej no, ste rekle nej poročam ...
učerej zvečer sm mu napisala sms-ek če bi šla na kako pijačko ko se vrne iz grčije ...
in zdej sm dobila odgovor .. drugače sm danes dobila že par sms-jev od druzga folka in sm bla zmirej živčna ko mi začel tel. zvonit ... tko da zej ko mi je javlo da mam sms sm rekla to je sigurno od moje bejbike ki mi more sporočit kako je z njeno ljubeznijo in pol zagledam njegovo ime - omg
ker sm res pričakovala da sploh ne bo odpisal
uglavnem napisal je da se lahko dobiva, ampak šele po naslednjem tednu ker ga do takrat ne bo doma, se pa še slišiva prej ...
zdej pa rabim cigaret - za pomiritev
učerej zvečer sm mu napisala sms-ek če bi šla na kako pijačko ko se vrne iz grčije ...
in zdej sm dobila odgovor .. drugače sm danes dobila že par sms-jev od druzga folka in sm bla zmirej živčna ko mi začel tel. zvonit ... tko da zej ko mi je javlo da mam sms sm rekla to je sigurno od moje bejbike ki mi more sporočit kako je z njeno ljubeznijo in pol zagledam njegovo ime - omg

uglavnem napisal je da se lahko dobiva, ampak šele po naslednjem tednu ker ga do takrat ne bo doma, se pa še slišiva prej ...
zdej pa rabim cigaret - za pomiritev

Let's swim to the moon .....
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
ne, glihkar bom 19 ...
ampak s tabo se je itak brezveze kregat ...
itak se tle pojaviš enkrat na mesec da malo omeniš svoje joške (da lih ne pozabimo na njih), pol pa spet zgineš ...
škoda da nimaš pameti v glavi, ampak v joškah .. če bi jo mela v glavi, bi jo mogoče vseeno blo malo več - tam je več placa:D
ampak s tabo se je itak brezveze kregat ...
itak se tle pojaviš enkrat na mesec da malo omeniš svoje joške (da lih ne pozabimo na njih), pol pa spet zgineš ...
škoda da nimaš pameti v glavi, ampak v joškah .. če bi jo mela v glavi, bi jo mogoče vseeno blo malo več - tam je več placa:D
Let's swim to the moon .....
- delusional
- Cosmopsiho
Re: Ali je moj izgled napačen?
imej v glavi, da nekje je zihr nekdo ustvarjen zate in ti zanj.pa nj bo to 150cm možak, al pa 190 cm;)...bodi ponosna na svojo višino, nima usak te kvalitete (in kvantitete) 

184 cm je fajn višina tudi za žensko. Bodi samozavestna in ponosna na svojo višino, ker to te bo naredilo še bolj privlačno. Visoke ženske so že od nekdaj privlačne, samo moraš biti na višino ponosna in to pokazati.
Konec koncev, pa z 184 cm niti slučajno ne iztopaš. Vidim po ulicah dostikrat tudi precej višje ženske.
Konec koncev, pa z 184 cm niti slučajno ne iztopaš. Vidim po ulicah dostikrat tudi precej višje ženske.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
christianna cruz napisal/-a:jupiter staff so najbolš folk na svetu![]()
jebači itaq en več k tadrug ...samo pa gusty prou tekmujeta kdo jih bo več položu pomoje![]()
drugač pa, eni so iskreni , tko da ...punce če se keri zdi da bi loh kei ratalo , se splača potrudit
sam upam de ne pišemo vse istmu tipu mesičev
omg.. tedva so tut na našem maturancu vse bejbe pecale

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Roberta R. napisal/-a:christianna cruz napisal/-a:jupiter staff so najbolš folk na svetu![]()
jebači itaq en več k tadrug ...samo pa gusty prou tekmujeta kdo jih bo več položu pomoje![]()
drugač pa, eni so iskreni , tko da ...punce če se keri zdi da bi loh kei ratalo , se splača potrudit
sam upam de ne pišemo vse istmu tipu mesičev
omg.. tedva so tut na našem maturancu vse bejbe pecale
ha ha mi smo mel gustla pa je tud vse pecou, tud mene