MsN napisal/-a:miteq napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:In JA moški morajo znati pripravit žensko do seksa. Kaj misliš, da jo boš pogledal ona bo pa že vsa mokra?
Frojd vud sej, ju hev išuz.
Sicer pa je obliterejtr že vse povedal.
In odgovor na tvoje vprasanje ... Ja, vcasih je dovolj samo pogled, pa je seks tukaj, ampak pac ne sredi noci, ko nekateri sladko spimo
O bad.. Res se počutim zdaj full napadeno

No gremo lepo po vrsti.. Ja sem mnenja, da ko moškemu zapaše seksat naj tudi žensko pripravi do tega, ne pa da pričakuje, da jo bo pogledal in bo ona že dala noge narazen. In seveda obratno, če ženski zapaše, naj tudi ona vzburi moškega.. Torej ne pričakujem od fanta, da mi non stop dvori, vendar da me v primeru če meni ne paše, on pa gori od želje po seksu, naj me zrajca do te mere, da bom želela seksat.. Torej, če moški tega ne zna - ni pravi moški..
Zakaj imam torej probleme miteq? Ker sem mnenja, da naj moški zna žensko vzburit?
MsN, saj sva na isti valovni dolžini, veš.. Vem, da je včasih dovolj le pogled, vendar včasih pa ni.. Takrat je pa potrebno znanje spolnih igric (in drugih zadevc) in partnerja pripravit do tega..
P.S. Gotovo sem na kaj pozabila odgovorit, se opravičujem