midva sva pa chatala na nekem tujem, angleskem kanalu in sploh nisva vedla da sva oba iz Slovenije in sva se zgovarjala da je en koncert na katerga bi oba sla .... in sva sla
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place
Midva sva se pa že doug na videz poznala...........pol sva se pa mal bolj spoznala prek moje frendice, ki je bla tut njegova bivša No pol sva šla vn in zdej sva skup že skor 2 let ............. sicer sem ostala brez prijateljice.....sam mam pa zato mojga srčka :bussi:
jst pa moj lubi sva se pa na netu spoznala najprej sva se ene 2 mesca sam po chatu pogovarjala, pol še ene 12 mesca po msn-ju,potem kak mesec še po tel in potem sva se končno srečala...in iskrica je poskočila in zdaj sva mal več kot 2 mesca srečno zaljubljena in upam da bova še dolgo...
jst sm mojega spoznala preko irca...pol sms, klici...amapk takrat smo imeli 14 in 13 let potem sm pa jst zgubila mobitel, njemu so ga ukradli in stiki so se zgubili. potem čez 2leti...ko smo prišli na srednje šole smo se spet nekako "prepoznali" in čawčawčaw...potem pa preko enega mojega kolega šli parkrat skupi vn.....pol spet sms-jčki, nabijanje tel. položnice...in ekooooo smo skupi sicer ne dolgo.....ampak imamo še čas nadoknadit
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Davorin napisal/-a:Če smo že pisali, ne bomo še enkrat!
Bomo našli v iskalniku staro temo in tam nadaljevali. Drugače bo Davorin zaklep-zaklep, bris-bris, ker smo rekli, da se Pravil foruma držimo - viewtopic.php?t=1000 ...
No mislim da je tole ta tema, ki je skoraj identična tej. Tako da Davorin ukrepaj!