Uglavnem

Roberta R. napisal/-a:js bi se ob nekem blaznem kavalirju pomoje počutla prou bedasto.. k da ne morm sama nč narest.. kavalirstvo je zame sprejemljivo kot pomoč ko kej ne morm sama.. da mi pomaga kej nost, če je težko, alpa mi poda roko, če kam lezeva, da slučajno ne padem.. da bi mi pa odpiral vrata na vsakem koncu mi je pa že kar tu mač
Tamala_mrha napisal/-a:To glede vrečk, sploh če ima punca že polne roke ali pa si hoče vmes kaj sprobat v keri štacuni, pa jih nima kam dat... v takem primeru se mi zdi samoumevno, da se fant ponudi, da ji kaj nese ali vsaj poprime (razen če je kak težak, ki se boji, da bi ga kdo videl kako tovori vrečke od punce). Ali pa vsaj, če ga punca prosi, da ji pomaga kej nest pa privoli (če se že sam ne ponudi za pomoč). Ne prenesem pa tipov, ki jim je odveč kaj pomagat punci (bolš da že na začetku pokaže kakšen je, vsaj ne izgublaš več časa s takim).
*lilica* napisal/-a:lakeesha napisal/-a:kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.
Ja, jest mojega počasi navajam na nekaj kavalirstva, torej v mejah normale, ker se mi zdi lepo, da je moški vsaj malo kavalir, če je pravi moški