Amy Winehouse
-
- Cosmopsiho
Lejla86 napisal/-a:Jst mam pa v avtu že od maja skor skoz njen cd v avtu...musko ma res hudo pa glas mi je noro dobr... Način življenja pa...ne vem no, neki jo more res morit, da je taka...
Se strinjam. Mogoče ima kakšne osebne probleme, se je znašla v kakšni življenjski stiski ali kaj podobnega. Zdi se mi, da je dovolj pogumna, da je šla taka sploh nastopat. Zdaj se je tako ali tako za nekaj časa odmaknila iz scene.
Žal mi je zanjo, ker je drugače res ženska z veliko potenciala in preziram tiste, ki jo obsojajo in podobno.
To je pač njeno življenje, upam samo da se izvleče iz krize.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Men ni nč posebnega njen glas, obstajajo milijonkrat boljše soul pevke kokr je ona + se ne zadevajo in drogirajo ter delajo klovna iz sebe.
p.s.: Če bi danes bla Aretha Franklin mlada in šele vstopala v "sceno", koga mislite da bi folk več poslušu?
p.s.: Če bi danes bla Aretha Franklin mlada in šele vstopala v "sceno", koga mislite da bi folk več poslušu?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
cacao. napisal/-a:Se strinjam. Mogoče ima kakšne osebne probleme, se je znašla v kakšni življenjski stiski ali kaj podobnega. Zdi se mi, da je dovolj pogumna, da je šla taka sploh nastopat. Zdaj se je tako ali tako za nekaj časa odmaknila iz scene.
Žal mi je zanjo, ker je drugače res ženska z veliko potenciala in preziram tiste, ki jo obsojajo in podobno.
To je pač njeno življenje, upam samo da se izvleče iz krize.
ko si enkrat na horsu več nimaš kaj dosti možnosti, da se izvlečeš iz krize.. kr si še v stokrat večji krizi!
nevem, če je kdo bral knjigo Mi, otroci s postaje Zoo in spremljal pol pot tiste Christiane.. še po 30ih letih ne more ubežati odvisnosti.
Za amy pa je itak še toliko huje, kr je skoz v tem medijskem rompompomu! žal je to skoraj vedno več ali manj one-way ticket. žal..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kriza.Tud,če bi se šla takoj zdravit je prepozno očitno.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1051250/Amy-Winehouse-brain-damage-drug-overdoses.html

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1051250/Amy-Winehouse-brain-damage-drug-overdoses.html
men ma ona full hudo musko, čeprav njena muska ni nekak v mojmu stilu... nikol nisem poslušala ničesar kar bi blo vsaj malo temu podobno...
vse ostalo na njej mi je pa čist gadno videz, obnašanje...
samo bodmo realni ni ona edina zadeta zvezda... saj je bil kurt cobain tud čist zadrogiran itd...
jst poslušam musko, pol pa boli me vse ostalo... itaq nisem stara 13 let, da bi se po kom zgledovala
vse ostalo na njej mi je pa čist gadno videz, obnašanje...
samo bodmo realni ni ona edina zadeta zvezda... saj je bil kurt cobain tud čist zadrogiran itd...
jst poslušam musko, pol pa boli me vse ostalo... itaq nisem stara 13 let, da bi se po kom zgledovala