Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
summmer725
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summmer725 »

Alexeya upam da ni prepozno, oz. da si že šla. Jaz sem bila v tem hotelu in ni nevem kako dober čeprav ima pet zvezdic, samo ni pa spet tako slab da se ne bi dalo prebiti v njem. So pa zaposleni zelo prijazni.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

small_star napisal/-a:
miŠkaa7 napisal/-a:
small_star napisal/-a:
miŠkaa7 napisal/-a:Ja ta agencija je res ful uredu. Tut mi smo mel 2 vodiča, hrvaškega ki je šou z nami na safari in pa slovenskega. Pa mi je bil hrvaški boljši ker je res znou popestrit potovanje.

Kaj sta bila Miha (slovenec) in Davor (hrvat)?

Ne smo meli eden je biu Radko (hrvaški, ki je šou z nami) in pa slovenski ki je bil Mario :)

Tudi naša Miha in Davor sta carja. Smo ju mogli, ko smo prišli nazaj domov, takoj pohvalit pri agenciji :).

Sam onadva sta pa res noro dobra vodiča (no predvsem Miha, Davor mi je bil mjčken manj všeč). Miha je zame eden najboljših vodičev sploh! Prov vse ma, kar vodič sploh mora met. :) Res!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Georgia napisal/-a:
small_star napisal/-a:
miŠkaa7 napisal/-a:
small_star napisal/-a:
miŠkaa7 napisal/-a:Ja ta agencija je res ful uredu. Tut mi smo mel 2 vodiča, hrvaškega ki je šou z nami na safari in pa slovenskega. Pa mi je bil hrvaški boljši ker je res znou popestrit potovanje.

Kaj sta bila Miha (slovenec) in Davor (hrvat)?

Ne smo meli eden je biu Radko (hrvaški, ki je šou z nami) in pa slovenski ki je bil Mario :)

Tudi naša Miha in Davor sta carja. Smo ju mogli, ko smo prišli nazaj domov, takoj pohvalit pri agenciji :).

Sam onadva sta pa res noro dobra vodiča (no predvsem Miha, Davor mi je bil mjčken manj všeč). Miha je zame eden najboljših vodičev sploh! Prov vse ma, kar vodič sploh mora met. :) Res!

Jaz bi pa lahko ravno obratno rekla. Da mi je bil Davor večja faca. Priznam pa, da je bil Miha le naš predstavnik na Djerbi, na izletih in Safariju pa je bil z nami Davor. Mogoče imam zaradi tega takšno mnenje. Sicer je Miha tudi legenda, smo se šalili in vse. Tako kot si že ti Georgia rekla, ima dejansko vse kar lahko od vodiča pričakuješ.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Alexeya napisal/-a:No mene zanima če je bla katera v mestu Mahdia ?
( hotel Hotel El Mouradi Mahdia 5*)

Na splošno, kaj se splača ogledat..itd :) Vaše izkušnje :..

:wink:

29. 8. sem se vrnila iz omenjenega kraja in hotela. Hotel je čisto soliden (ravno 5* za naše razmere ni). Je pa čisto, bazen velik tako, da ni bilo gužve, plaža tik ob hotelu, animatorji dobri (tako za pogledat, kot za družbo). Skratka mi smo bili zadovoljni. Če boš šla sem pa predlagam da takoj na agenciji poveš, da da hočeš sobo z balkonom/razgledom na morje,... Mi se o tem nismo zrajtali prej in so nas dali v pritličje s pogledom na sosednji hotel. Smo se nekaj bunili, pa ni šlo. V hotelu imaš tudi možnost, da si naročiš bus, ki te vsak dan pelje v mesto Mahdia. Če te še kaj zanima, pa vpraši! lp
A moment on your lips, forever on your hips!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pa tistim ki se odpravljate v tunizijo- oz na Djerbo priporočam hotel Castille. Meni je blo zelo všeč tam...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

S katerimi agencijami ste pa bli na Tuniziji? (sej je dovoljeno, povedat, a ne? - Drgač pa prosim na ZS).

Al pa ketra agencija ma kake ugodne Last Minute ponudbe, da je potem dejansko tako, kot piše?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Midva z mojim sva bila z Gulletom pa je blo full dobr organiziran, dobila sva tisto kar so obljubili. Tko, da zakon.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

gullet in ostale nemške oziroma avstrijske agencije so veliko bolj zanesljive kot naše...jaz potujem zmeraj z neckermannom in schauinslandom in sem bila res zmeraj zadovoljna...cene so bolj ugodne, veliko je akcij in dejansko povedo za hotel tako kot je...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

bila v hammametu 29.8. - 5.9.2007 s Kompasom 7dni all incl hotel 3* za 465eur/osebo, redna cena + parking na brniku
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Midva pa sva včeraj prišla direktno iz Tunizije :D . Potovala sva z Guletom in sva zelo zadovljna. Šla sva v terminu od 2.9. do 9.9., bla sva v hotelu African queen 4* all inclusive... Ful sva navdušena! Ljudje so itak legendarni, osebje v hotelu tudi, morje in bazenčki zakon, pokrajina tudi... Kr škoda mi je, ker sva tko hitro morala iz domov...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

S katero letalsko družbo se pa ponavadi leti iz Lj?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

midva sva potovala s tunis airom, pa kogarkoli poznam, da je bil v tuniziji, prav tako tunis air. dost u redu letala.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

js sm bla s svojim dragim letos v Tuniziji na Djerbi, šla sma s kompasom in nimam se kaj za pritožit :lol:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Ja, tudi midva sva letela s Tunis Airom. Za tja smo imeli malo manjše letalo, ki se mi je zdelo kar malo dotrajano. Za nazaj smo imeli pa veliko večjega in je bil prou fajn. Smo imeli še tv ekrane, da smo spremljali pot. :)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

smotkica_ napisal/-a:Ja, tudi midva sva letela s Tunis Airom. Za tja smo imeli malo manjše letalo, ki se mi je zdelo kar malo dotrajano. Za nazaj smo imeli pa veliko večjega in je bil prou fajn. Smo imeli še tv ekrane, da smo spremljali pot. :)

Da nisva slučajno midve potovali skupaj? :) Jaz sm se vračala 9.9. in smo imeli v letalu tiste ekrančke... Pa me je kr šokiralo, ko sm vidla zunanjo temperaturo -58°C!! :D
Odgovori