Tunizija [ZT]
-
- Sramežljivka
small_star napisal/-a:miŠkaa7 napisal/-a:small_star napisal/-a:miŠkaa7 napisal/-a:Ja ta agencija je res ful uredu. Tut mi smo mel 2 vodiča, hrvaškega ki je šou z nami na safari in pa slovenskega. Pa mi je bil hrvaški boljši ker je res znou popestrit potovanje.
Kaj sta bila Miha (slovenec) in Davor (hrvat)?
Ne smo meli eden je biu Radko (hrvaški, ki je šou z nami) in pa slovenski ki je bil Mario
Tudi naša Miha in Davor sta carja. Smo ju mogli, ko smo prišli nazaj domov, takoj pohvalit pri agenciji.
Sam onadva sta pa res noro dobra vodiča (no predvsem Miha, Davor mi je bil mjčken manj všeč). Miha je zame eden najboljših vodičev sploh! Prov vse ma, kar vodič sploh mora met.

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Georgia napisal/-a:small_star napisal/-a:miŠkaa7 napisal/-a:small_star napisal/-a:miŠkaa7 napisal/-a:Ja ta agencija je res ful uredu. Tut mi smo mel 2 vodiča, hrvaškega ki je šou z nami na safari in pa slovenskega. Pa mi je bil hrvaški boljši ker je res znou popestrit potovanje.
Kaj sta bila Miha (slovenec) in Davor (hrvat)?
Ne smo meli eden je biu Radko (hrvaški, ki je šou z nami) in pa slovenski ki je bil Mario
Tudi naša Miha in Davor sta carja. Smo ju mogli, ko smo prišli nazaj domov, takoj pohvalit pri agenciji.
Sam onadva sta pa res noro dobra vodiča (no predvsem Miha, Davor mi je bil mjčken manj všeč). Miha je zame eden najboljših vodičev sploh! Prov vse ma, kar vodič sploh mora met.Res!
Jaz bi pa lahko ravno obratno rekla. Da mi je bil Davor večja faca. Priznam pa, da je bil Miha le naš predstavnik na Djerbi, na izletih in Safariju pa je bil z nami Davor. Mogoče imam zaradi tega takšno mnenje. Sicer je Miha tudi legenda, smo se šalili in vse. Tako kot si že ti Georgia rekla, ima dejansko vse kar lahko od vodiča pričakuješ.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
- Komunikatorka
- Kraj: okolica ljubljane
- Kontakt:
Alexeya napisal/-a:No mene zanima če je bla katera v mestu Mahdia ?
( hotel Hotel El Mouradi Mahdia 5*)
Na splošno, kaj se splača ogledat..itdVaše izkušnje :..
29. 8. sem se vrnila iz omenjenega kraja in hotela. Hotel je čisto soliden (ravno 5* za naše razmere ni). Je pa čisto, bazen velik tako, da ni bilo gužve, plaža tik ob hotelu, animatorji dobri (tako za pogledat, kot za družbo). Skratka mi smo bili zadovoljni. Če boš šla sem pa predlagam da takoj na agenciji poveš, da da hočeš sobo z balkonom/razgledom na morje,... Mi se o tem nismo zrajtali prej in so nas dali v pritličje s pogledom na sosednji hotel. Smo se nekaj bunili, pa ni šlo. V hotelu imaš tudi možnost, da si naročiš bus, ki te vsak dan pelje v mesto Mahdia. Če te še kaj zanima, pa vpraši! lp
A moment on your lips, forever on your hips!
S katerimi agencijami ste pa bli na Tuniziji? (sej je dovoljeno, povedat, a ne? - Drgač pa prosim na ZS).
Al pa ketra agencija ma kake ugodne Last Minute ponudbe, da je potem dejansko tako, kot piše?
Al pa ketra agencija ma kake ugodne Last Minute ponudbe, da je potem dejansko tako, kot piše?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
gullet in ostale nemške oziroma avstrijske agencije so veliko bolj zanesljive kot naše...jaz potujem zmeraj z neckermannom in schauinslandom in sem bila res zmeraj zadovoljna...cene so bolj ugodne, veliko je akcij in dejansko povedo za hotel tako kot je...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Midva pa sva včeraj prišla direktno iz Tunizije
. Potovala sva z Guletom in sva zelo zadovljna. Šla sva v terminu od 2.9. do 9.9., bla sva v hotelu African queen 4* all inclusive... Ful sva navdušena! Ljudje so itak legendarni, osebje v hotelu tudi, morje in bazenčki zakon, pokrajina tudi... Kr škoda mi je, ker sva tko hitro morala iz domov...

smotkica_ napisal/-a:Ja, tudi midva sva letela s Tunis Airom. Za tja smo imeli malo manjše letalo, ki se mi je zdelo kar malo dotrajano. Za nazaj smo imeli pa veliko večjega in je bil prou fajn. Smo imeli še tv ekrane, da smo spremljali pot.
Da nisva slučajno midve potovali skupaj?