z letalom

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*hox* napisal/-a:Ah, js res ne vem kako to gledajo. Oči je pozabu dat nož v kouček in ga je imeu v ročni prtljagi, pa je šou normalno čez 2 letališča. :)

js pa vedno kaj takega ko pozabim, mi vzamejo..to je blo slucajno najbrz. ze 2x sem mela skarje v torbi (ponesrec :lol: ) pa kaj podobnega, pa so mi vedno vzeli... tako da kr gledajo. tut za tekocine - sm ze dostikrat kej pozabla pa so mi vzel (pa vedno se prej vse pozanimam, pa vse dam vn, pol si pa kupim na letaliscu vodo pa jo pozabim..jao :lol: ) vedno me je pol sram. sploh ko najdejo skarje, za katere sem ze pozabla da obstajajo, LOL :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Jaz imam pa eno vprašanje... Sicer mi verjetno ne bo mogla nobena pomagat, ampak vseeno.
Preko interneta že cel teden poskušam rezervirati letalsko karto za notranji let (Lion Airlines) in ne gre in ne gre. Najprej je bil problem v tem, da sistem zahteva tisto neko novo varnostno zaščito in sem si šla to uredit na banko. Ampak sedaj mi vsakič, ko bi moralo zakjučiti nakup, napiše nekaj v smislu, da je bila avtorizacija zavrnjena :?
S kreditno kartico naj ne bi bilo nič narobe, z njo sem že dosti plačevala doma, v tujini, preko interneta... nikol problemov. Limita sigurno nisem presegla, ker ta mesec z njo sploh še nisem nič plačevala, kaj šele da bi nakupila za višino limita.
Sicer bo verjetno treba jutri na banko poklicat v vsakem primeru, sam vseen, mogoče ima kakšna kako idejo, kaj bi lahko bilo.
Jezna sem, ker letim že čez 10 dni in bi rada za isti dan ko prispem, že imela karto za naprej in je ne bi urejala na licu mesta. :x
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^S katero kartico pa probavaš plačevati?
Namreč men ravno Visa Electron dela težave zadnje čase (že več kot 2 meseca) - na določenih (spletnih) mestih je ni mogoče uporabiti, jo zavrača s takim sporočilom kot tudi tebi, da pač ni možna avtorizacija. :?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, navadna kreditna kartica Visa. bi si šla viso electron sam za to uredit, pa je pri tej letalski družbi itak ne sprejemajo. Tud sposodit si je ne morem, ker mora bit lastnik kartice eden izmed potnikov, to bi bla pa jaz, jaz in jaz :x

sej bo treba dans poklicat...
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

red_rose napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Ah, js res ne vem kako to gledajo. Oči je pozabu dat nož v kouček in ga je imeu v ročni prtljagi, pa je šou normalno čez 2 letališča. :)

Ja, saj to je tudi od letališča do letališča odvisno....npr. moj frned je mel tut nož, pa so ga na Brniku pol vsega pregledal. (nož - žepni je moral potem ostati v Lj)

Enkrat sem jaz letela Cancun - Mexico City....ni nič piskalo, ko sem mela eno kremo v žepu.....čim ta ista krema je na letališču v Madridu tok piskala, da so me celo pregledali :))
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Krema piska? a ko skoz detektor stopiš? :gruebel:

Aja, s kreditno nisem nič uredila, na activi so mi sam povedal, da je najbrž prišlo do napake na strani letalske družbe in nič ne morejo. Sem se že sprijaznila, da bo pač treba na letališču to urejat. Let, ki ga imam ogledan, je dobre 4 ure za tem, ko pristanem, tak da mogoče bom pa še vseeno kr naprej letela. cena pa naj ne bi bila bistveno višja tik pred odhodom (če bom mela srečo). Bomo videli čez 6 dni :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

_patchouli_ napisal/-a:Krema piska? a ko skoz detektor stopiš? :gruebel:

Aja, s kreditno nisem nič uredila, na activi so mi sam povedal, da je najbrž prišlo do napake na strani letalske družbe in nič ne morejo. Sem se že sprijaznila, da bo pač treba na letališču to urejat. Let, ki ga imam ogledan, je dobre 4 ure za tem, ko pristanem, tak da mogoče bom pa še vseeno kr naprej letela. cena pa naj ne bi bila bistveno višja tik pred odhodom (če bom mela srečo). Bomo videli čez 6 dni :)

ne da piska, amapk če te pregledajo, recmo če vidjo da maš ful antrpan ruzak rečjo da dej vn, al pa če vidjo čez uno kamerco da maš notr tekočino. do 75mL al neki je ok, kar je več uzamejo!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Kam pa letiš?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam pa en problem. Tok se bojim letenja :( ; sm že dvakrat letela ampak me je skos grabla panika, kr živčna sem bla.
In pol še tolk teh letalskih nesreč v zadnjem času :? . Ok sej vem, da boste rekle, da je mal šans, da letalo pade..sam kaj pa če..jao vem, sem komplikator kar se letal tiče.
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Principessa* »

Če te vedno grabi taka panika pred letali, je bolje, da ne potuješ z njim. Do določenih destinacij se da priti tudi z ladjo, do bolj oddaljenih pa žal ne.. :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Eh ne izogibi se potovanju z letali sam zarad strahu. Tud jst se jih na polno bojim, pa sm pretehtala, kaj je večje - moj strah pred letali al želja do potovanj. In itak mam rajši potovanja. Pač potrpiš tistih par ur, če se bo pa zrušu, pa bog pomagi, bo usoda =) Vzemi kakšen persen, pa pejt na letalo fejst zaspana, da boš zaspala gor.

Pa še neki ti pokažem. Zračni promet v 24 urah:

Tistih 20 letal na leto zdej sploh ne zgleda tolk velik :)
Zadnjič spremenil sončk, dne 16. Jul. 2009 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Še ena tukaj, ki se boji letenja. Včasih me ni bilo strah, potem pa je enkrat strela čisto poleg nas (ali mogoče celo v nas?) udarila, je tema ratala za par sekund, malo nas je metalo, par ur smo malo levo-desno leteli in od takrat naprej imam neverjeten strah. Sem pa bila na žalost prisiljena potovat ene parkrat, pa tudi zdaj še morem it, vsaj 2x na leto in to ponavadi ne na kratke lete :(
Pa se da potrpet oz. niti ni druge izbire. Jaz sem se že jokala, pomoje že živčni napad skoraj dobila, vsi okrog so me mirili, zadnje čase pa vzamem pomirjevalno tableto kakšno uro pred vzletom in pol hitro po vzletu zaspim pa se zbudim ko pristanemo. Tako, da to je ena od rešitev, čeprav ne ravno najboljša.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jah me smo zdj tik pred tem, da rezerviramo mene pa panika grabi. Kaj za vraga je narobe z mano? Mislm ok, že po naravi sem tak človk...nimam rada adrenalina; v Gardalandu nikol ne grem na Blue Tornado; strah me je višine oziroma se mi začne v glavi vrtet...jah ja...bo treba premagat tole počas :? .
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Saj ni nič narobe, pa dokler ti ni nujno it, pač ne greš, je pa tako, vsaj pomoje, da dlje ne boš šla, težje ti bo it :)
Jaz pa sem človek, ki obožuje adrenalin, ampak vedno obstaja tisti ČE vmes, če se bi kaj zgodilo.. ah ja, pač rada živim :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Odgovori