Mi se mamo tut ful fajn. Ubistvu med tednom več ali manj spim pri njemu, z mt in fotrom se res štekamo, mamo svoje interne in pol sm zarad tega res 100% sproščena. Še zmer pazim, kaj recimo uzamem iz hladilnika (npr. jogurtki, pudingi - če že niso za naju prištimani-, hrenovke če sm lačna, marmelade itd.), potem velikrat onadva kupta stvari za 'nas otročke' hehe kšne kiflčke z marmelado, jagode sam za naju pa tko

Včasih grem tut sama v trgovino, pa mau zafilam hladilnik-al pa z mojim greva skp, on že zaposlen, jz študent-pa ker se ful sladoleda poje, ga še sama kupm, pa kšne zmrznene stvari da če sm lačna si pripravim, pa še ''moje'' je čeprou lahko komot oni to koristjo, kar že vejo

.Za sabo zmeri počistm, pa nej bo ko kej pojem al pa ko se tuširam, umivam lase, da je res tipi topi, mam svoje šampone pa čeprou si komot sposojam od 'tašče' in včasih ona mojga kej uporabi da pač sprobava, če kej polomim pač kupm novo

mam edin problem pospraulat za svojim, ker to so gate, majce pousod in potem valda ni reda in pol je men bad, in k se mi zazdi zmečm na kup pol pa svojmu rečm da posprau k meče slabo luč name. Tud nasploh velikrat gremo kam skp, bli smo predlani v Moravcih in je blo res supr, ona2 sta men res ful uredu človeka, zabavna, vesela, sproščena - tko kot jaz

In isto tko kot moji = so se ga prec ufural, fotr od mojga prec harmonko vn, moja mt pela, fotr fušu, tašča se pa vklopla, mi smo raj kr pobegnil stran haha ne sej se hecam

Res fuls tvari se nam je zgodil ko smo bli skp, res ni da ni, aja pa da ne pozabm oment psa k je nainaiihudejši ps na svetu, mam ga čist za svojga k prou svojga nikol nism mogla met. Aja pa skp z taščo greva kdaj pa kdaj v shopping in me čist spominja na mojo mt, k je smešna pa tok komplicira pa hoče bit čist ustrežljiva

Fotr je čist faconar, tko k moj tko da sm tm res kot doma hehehe. Zmer kej dobrga speše, nardi celo DORE pazi vampe(!) hehe pa rižote, golaž,krompir mnjamm, jz res tam jem ko kraljica. Pa glede posode, če sm zjutri lih jz tam pa vidm da je treba iz stroja dat pa kej not, to pač nardim in isto potem med vikendom ko skupaj jemo, lepo z mize (da mi moj to,pusti kjer požre ccc), v stroj iz stroja... in potem so vsi veseli

Ma res, pomagam/pospraulam/delam če me prosjo, takoj sm za stvar, še doma ni tako. Potem sorodniki pa družinski prjatli,sosedi, prou use poznam in z usmi se komot normalno pogovarjam, ker so res usi sproščeni in fajn in sem jim baje kul lol.Ne res, mamo se fajn, nimam občutka da bi blo kej narobe, mogoče bi mogla met mičkn bolj pospraulene svoje cunce-sam kaj k jih mam took velik potem mi pa še moj to onemogoča, k ma use kr potleh kamr pade (od njega), sam kva čš, to nas dela ljudi

Moj se pa tut ful šteka z našimi, k pride sem je zdej že čist domač, s tamalim se stalno neki prskata v + smislu, pa tko kao odrivata hehe