Desperate housewives (Razočarane gospodinje)
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Ojoj tole je pa res grozn del no. A pol je tud Carlos umru al kaj? Kaj mislite ve? Boga Lynette... Sam dvomim, da bo ostala brez moza in otrok. Po mojem bo kdo prezivel
Kaj pa mislite glede Adama pa une k tezi? Mislte da sta res zalublena pa use? Sam po mojem je tud ona mrtva, glede na to da jo je kr odnesl.
A komi 17. bo nasledn del?
OMG js tega nam zdrzala no...

Kaj pa mislite glede Adama pa une k tezi? Mislte da sta res zalublena pa use? Sam po mojem je tud ona mrtva, glede na to da jo je kr odnesl.
A komi 17. bo nasledn del?

Na začetku Mary Alice reče:One of these women would lose a husband,je pomoje misnla na Victorja, k je poročen z Gaby.Sam mi je pa čudn, k je tut rekla all of them would lose a friend...Upam, d res ni misnla na Toma...
K težko verjamem, d bi misnla na uno psiho žensko, k ni njihova prijateljica..Čudn, čudn...Joj, zdj pa 2 tedna čakat na nov del al kaj?

Js sm bla včeraj, ko sem pogledala čist šokirana.
Tud men ne da ta stavek miru, da bo ena izgubila moža, vse pa bojo izgubile prijateljico/prijatelja. Ta mož je definitivno Victor, sam ta prijateljica...od teh glavnih so bile itak use vredu, Tom bo verjetno tud vredu, ker drgač bi dve izgubili moža (pa je blo poudarjeno, da samo ena izgubi moža). Edino če je res Victor mišljen kot mož in prijatelj, al pa če je ta prijateljica Ida. Čeprav so verjetno ti, ki so bili v kleti preživeli, saj je bila klet pod zemljo, in ni zgledalo, da bi se ful kaj vdrlo, samo poravnano je bilo.
Kje sta bili pa Julie in Dylan? Kot kaže nisem dost pozorno gledala.
Uff komaj čakam naslednji del.

Kje sta bili pa Julie in Dylan? Kot kaže nisem dost pozorno gledala.
Uff komaj čakam naslednji del.