Sex And The City
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Smetka_ napisal/-a:Jst pravm,tipi k to pridejo pogledat so pedri al pa copate.
Ojoj,da bi to moj prebrau zihr neb hotu z mano

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Midva greva danes in imava že karte. A res mislite, da tipom včasih pa ne paše gledat kakega "babjega" filma in dat možgane na off? Sem tudi jaz že šla z njim gledat kako akcijo, tako da v obratnem ne vidim nobenega "copatarstva".
Drugače se pa že veselim, ker me firbec matra kaj so spravili skupaj.
Drugače se pa že veselim, ker me firbec matra kaj so spravili skupaj.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Damyanchyka napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Jst pravm,tipi k to pridejo pogledat so pedri al pa copate.
Ojoj,da bi to moj prebrau zihr neb hotu z manoSicr še nisva šla..sam mam pa namen,k bo cajta kej več
Sam še ne vem al čm z njim al ne
A je tuk babji film,da nima dec kej iskat tam ?
Takole je.če bi bila jaz moški,bi se ob takem filmu počutila skrajno neprijetno, saj je film narejen iz "ženskega vidika" in vsi moški v filmu so večino filma prasci. Narejen je iz ženskega vidika,ki ga moški ne razumejo in se jim zdi absolutno butast.
Včeraj se je tistih 5 tipov v kinu potuhnilo,kot je bilo le mogoče.
Drugače pa v primeru akcijad jaz ne mislim da gre za copatarstvo,saj obstjamo tudi ženske,ki gledamo Sfi-fi in akcijo tudi,ko smo same.
To je pač moje mnenje in res bi rada videla moškega,ki gleda serije seks v mestu zato,ker so mu dejansko všeč. Potem bi ga še izprašala kakšen je njegov odnos do žensk,kakšen je njegov pogled na ljubezen in podobno.
Ker dejansko,jaz gledam seks v mestu zato,ker sem v eni izmed žensk najdem,in verjetno bo podobno rekla tudi vsaka,ki seks v mestu gleda,saj so liki narejeni tako,da se vsaj v enem delno,ali pa skorajda v celoti lahko prepozna vsaka ženska.
Sem gledala dons (ob 12ih, sej ne, da smo ble edine v kinu
).
Mnenje: ****may contain spoilers:D****
Začetek mi ni bil všeč, ful se mi je zdel slabo zaigran, vsega preveč, nevem, ni mi všeč.
Pol mi je ratal uredu (najprej sm sicer obolevala nad 5-minutno reklamo vseh znamk, sam ja, je sestavni dela Seksa v mestu, tle se mi zdi, da je blo še kr ironično prikazan, ker je blo reklamiranje res velik več kot samo očitno.)
Ful je blo enih dogodkov na kupu, kar je lahko + al pa -.
Zdel se mi je film, do ene 2/3, 3/4, velik bol resen kot annizanka, sploh ne zabaven (pa to ni slabp mišljeno, samo drgač sm navajena), z resnejšimi problemi.
Js bi nardila cut na 3/4, al ap že celo prej, konec se mi zdi preveč osladen, ampak saj rata podobno nanizanki. Ne sovpada mi konc z večino filma. Sej je lepo na konc, sam ... bi mi blo pomoje bl všeč, če bi bil cut nekje na sredini, pa da si sam konc nardiš, se mi zdi, da bi film velik več pustu gledalcu, pa ti dal mislt.
All in all, nad pričakovanji, z izjemo konca (ki je pa pričakovan, sam mi ni tok všeč). Lahko bi bla drama, po sredini sodeč, nastala je romantična komedija. Vsakmu svoje
6,5/10 recmo

Mnenje: ****may contain spoilers:D****
Začetek mi ni bil všeč, ful se mi je zdel slabo zaigran, vsega preveč, nevem, ni mi všeč.
Pol mi je ratal uredu (najprej sm sicer obolevala nad 5-minutno reklamo vseh znamk, sam ja, je sestavni dela Seksa v mestu, tle se mi zdi, da je blo še kr ironično prikazan, ker je blo reklamiranje res velik več kot samo očitno.)
Ful je blo enih dogodkov na kupu, kar je lahko + al pa -.
Zdel se mi je film, do ene 2/3, 3/4, velik bol resen kot annizanka, sploh ne zabaven (pa to ni slabp mišljeno, samo drgač sm navajena), z resnejšimi problemi.
Js bi nardila cut na 3/4, al ap že celo prej, konec se mi zdi preveč osladen, ampak saj rata podobno nanizanki. Ne sovpada mi konc z večino filma. Sej je lepo na konc, sam ... bi mi blo pomoje bl všeč, če bi bil cut nekje na sredini, pa da si sam konc nardiš, se mi zdi, da bi film velik več pustu gledalcu, pa ti dal mislt.
All in all, nad pričakovanji, z izjemo konca (ki je pa pričakovan, sam mi ni tok všeč). Lahko bi bla drama, po sredini sodeč, nastala je romantična komedija. Vsakmu svoje

Smetka_, ok... do neke mere se strinjam s tabo. Moram pa priznati, da sem ga jaz recimo gledala samo takrat ko sem ga slučajno ujela po TV in pač ni bilo drugega. Pa tudi našla se nisem v nobeni teh žensk.
Glede tipa, ki to gleda pa... Dobro, sam od sebe res nebi šel, to mi je jasno. Se mi zdi pa tudi lepo, da gre z mano, če sem ga povabila in bi se mi zdelo skrajno bedno, da nebi hotel iti samo zato, ker je "babji film" in bi ga bilo sram, da ga vidijo tam.
Glede tipa, ki to gleda pa... Dobro, sam od sebe res nebi šel, to mi je jasno. Se mi zdi pa tudi lepo, da gre z mano, če sem ga povabila in bi se mi zdelo skrajno bedno, da nebi hotel iti samo zato, ker je "babji film" in bi ga bilo sram, da ga vidijo tam.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Nisem bila pa čist nič presenečena nad tem,kako so popedenane nekatere prišle v kino.Kot da gremo na gala večer Rolling Eyes Ene očitno mislijo,da so najmanj Carrie, z Manolotovimi čevlji na nogah.
Svašta...jah je treba pa že bit u nulo spedenan za ta film pogledat

U pondelk bom uletela u kino direkt iz šihta, usa skurjena in čist nč fensi

Praute punce da je pričakovan konec in pocukran - tako da srčno upam da bo tako kot si jaz zamišljam...čeprou se že skoz bojim da bo glih obratno kot hočem jst da se konča

Drgač pa mojga nespravim tega filma gledat za nč na svetu! Sm mu sicer rekla če greva, ampak no hotu it

-
- Cosmopsiho