Sex And The City

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori

Najbolj sem podobna:

Carrie
109
47%
Samanthi
31
13%
Mirandi
40
17%
Charlotte
51
22%

Skupaj glasov: 231

nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Js sem se tud popedenala za na svečano premiero, ker se tako fajn počutim...pa v tem ne vidim nič slabega...Pa nerabim bit Carrie z manoloti, ker js sem js. Si pa res tipična Miranda ;)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Smetka_ napisal/-a:Jst pravm,tipi k to pridejo pogledat so pedri al pa copate.

Ojoj,da bi to moj prebrau zihr neb hotu z mano :D Sicr še nisva šla..sam mam pa namen,k bo cajta kej več ;) Sam še ne vem al čm z njim al ne :D A je tuk babji film,da nima dec kej iskat tam ? :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Midva greva danes in imava že karte. A res mislite, da tipom včasih pa ne paše gledat kakega "babjega" filma in dat možgane na off? Sem tudi jaz že šla z njim gledat kako akcijo, tako da v obratnem ne vidim nobenega "copatarstva".

Drugače se pa že veselim, ker me firbec matra kaj so spravili skupaj.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men je pa včer k smo ga neki uzuni pil prjatlca konc povedala :(
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Damyanchyka napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Jst pravm,tipi k to pridejo pogledat so pedri al pa copate.

Ojoj,da bi to moj prebrau zihr neb hotu z mano :D Sicr še nisva šla..sam mam pa namen,k bo cajta kej več ;) Sam še ne vem al čm z njim al ne :D A je tuk babji film,da nima dec kej iskat tam ? :D

Takole je.če bi bila jaz moški,bi se ob takem filmu počutila skrajno neprijetno, saj je film narejen iz "ženskega vidika" in vsi moški v filmu so večino filma prasci. Narejen je iz ženskega vidika,ki ga moški ne razumejo in se jim zdi absolutno butast.
Včeraj se je tistih 5 tipov v kinu potuhnilo,kot je bilo le mogoče.

Drugače pa v primeru akcijad jaz ne mislim da gre za copatarstvo,saj obstjamo tudi ženske,ki gledamo Sfi-fi in akcijo tudi,ko smo same.

To je pač moje mnenje in res bi rada videla moškega,ki gleda serije seks v mestu zato,ker so mu dejansko všeč. Potem bi ga še izprašala kakšen je njegov odnos do žensk,kakšen je njegov pogled na ljubezen in podobno.

Ker dejansko,jaz gledam seks v mestu zato,ker sem v eni izmed žensk najdem,in verjetno bo podobno rekla tudi vsaka,ki seks v mestu gleda,saj so liki narejeni tako,da se vsaj v enem delno,ali pa skorajda v celoti lahko prepozna vsaka ženska.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Sem gledala dons (ob 12ih, sej ne, da smo ble edine v kinu :D).
Mnenje: ****may contain spoilers:D****

Začetek mi ni bil všeč, ful se mi je zdel slabo zaigran, vsega preveč, nevem, ni mi všeč.
Pol mi je ratal uredu (najprej sm sicer obolevala nad 5-minutno reklamo vseh znamk, sam ja, je sestavni dela Seksa v mestu, tle se mi zdi, da je blo še kr ironično prikazan, ker je blo reklamiranje res velik več kot samo očitno.)
Ful je blo enih dogodkov na kupu, kar je lahko + al pa -.
Zdel se mi je film, do ene 2/3, 3/4, velik bol resen kot annizanka, sploh ne zabaven (pa to ni slabp mišljeno, samo drgač sm navajena), z resnejšimi problemi.
Js bi nardila cut na 3/4, al ap že celo prej, konec se mi zdi preveč osladen, ampak saj rata podobno nanizanki. Ne sovpada mi konc z večino filma. Sej je lepo na konc, sam ... bi mi blo pomoje bl všeč, če bi bil cut nekje na sredini, pa da si sam konc nardiš, se mi zdi, da bi film velik več pustu gledalcu, pa ti dal mislt.
All in all, nad pričakovanji, z izjemo konca (ki je pa pričakovan, sam mi ni tok všeč). Lahko bi bla drama, po sredini sodeč, nastala je romantična komedija. Vsakmu svoje :) 6,5/10 recmo
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Smetka_, ok... do neke mere se strinjam s tabo. Moram pa priznati, da sem ga jaz recimo gledala samo takrat ko sem ga slučajno ujela po TV in pač ni bilo drugega. Pa tudi našla se nisem v nobeni teh žensk.

Glede tipa, ki to gleda pa... Dobro, sam od sebe res nebi šel, to mi je jasno. Se mi zdi pa tudi lepo, da gre z mano, če sem ga povabila in bi se mi zdelo skrajno bedno, da nebi hotel iti samo zato, ker je "babji film" in bi ga bilo sram, da ga vidijo tam.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

včeri gledala film :gut: fenomenalnoooo :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Nisem bila pa čist nič presenečena nad tem,kako so popedenane nekatere prišle v kino.Kot da gremo na gala večer Rolling Eyes Ene očitno mislijo,da so najmanj Carrie, z Manolotovimi čevlji na nogah.

Svašta...jah je treba pa že bit u nulo spedenan za ta film pogledat :rofl:
U pondelk bom uletela u kino direkt iz šihta, usa skurjena in čist nč fensi :D

Praute punce da je pričakovan konec in pocukran - tako da srčno upam da bo tako kot si jaz zamišljam...čeprou se že skoz bojim da bo glih obratno kot hočem jst da se konča :?
Drgač pa mojga nespravim tega filma gledat za nč na svetu! Sm mu sicer rekla če greva, ampak no hotu it :D Grem z dosti večjim veseljem gledat s frendico da bova obe uživale maaaaximalno! Za razliko če bi šla z mojim in bi se skraaajno dougočasil medtem ko bi bla jst raznežena do konca! No way da grem s tipom to gledat torej :P
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz z mojim romantičnih filmov ne gledam.Prvič zato ker se mu zdijo za bruhat, drugič pa zato,ker se rada cmerim sama,doma.
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Lihkar iz kina. Men je blo hudo dobr. Tud nanizanko sem oboževala tko da za film nisem dvomila da mi bo všeč. :top:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js sm ga sla s fantom gledat pa ni imel cist nc proti, se clo kul mu je blo k sva se skos neki hecala umes....je fajn film, samo za moje pojme malenkost predolg, js sm bla ze zaspana umes k sva sla tko pozn u kino :lol:

ah ja, tut js bi imela take prijateljice :oops:
Zivljenje je piskotek!
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

več al mn sm Charlotte :)

drgač pa glede filma, kok je pa to dobr film ane. sm ga s fantom gledala. jst sm se ene 3x zjokala vmes. še dobr da nism mela nekaga strašnega makeupa.

film si bom še 1x pogledala in sicer doma al pa s prjatlcam.

res, kapo dol - love it.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mislim, da v zadnjih nekaj mesecih kombinaciji Carrie in Samanthe. :D Kar se tiče filma pa... ful mi je bil všeč in mi ni žal, da sem ga šla gledat. Celo kolega sva s prijateljico spravile z nama v kino. :D Ampak take kolegice pa bi vsekakor bilo fajn imeti, kot so Carrie, Sam, Miranda in Charlotte. :wink:
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

inaa napisal/-a:ah ja, tut js bi imela take prijateljice :oops:
Mhm, jest tud :oops:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Odgovori