Ja zdej po tanovem je ob 20ih, ker ni več NMK. Še dobr, da sem pogledala na spored, ker bi jo drugač tut jst zamudila. No, sicer sm jo pa bol mal gledala...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
spet smo gledali en dober del. amanda je bla super, betty itak, marc je pokazal svoje spretnosti... se mi zdi, da so bili enkrat v drugačnih "dvojicah". npr. ne več villemina (ne vem če sem prav napisala) in marc, ampak marc in šivilja. pa npr. amanda, ki svetuje betty. eden taboljših delov meni.
Najbolj simpaticno od tega dela pa je bil del v lokalu, ko je Alexis bila s tistim tipom, ki mu je dala telefonsko stevilko. Simpaticno pa zato, ker je on v resnicnem zivljenju njen moz.
any_any napisal/-a:Najbolj simpaticno od tega dela pa je bil del v lokalu, ko je Alexis bila s tistim tipom, ki mu je dala telefonsko stevilko. Simpaticno pa zato, ker je on v resnicnem zivljenju njen moz.
A res, haha Men je pa ta deu ful hitr miniu nevem, jz se uležm u postlo po reklamah in čakam na use kaj se bo še zgodil pa so ble že kr gospodinje