Ja lej sej verjamm kakšne starše maš, vsaj kokr sem uspela prebrat kar se tiče mucov.Samo lej, sej ti financiraš veterinarja in ne popusti, ko bojo starši rekl veterinarja pa kaj še.Sej je tvoj denar, ni ti ga žou dat za veta za mucka(upam) in nimajo kej govorit.Jaz sem pr teh stvareh vedno dosledna, ker tut moji starši niso lih za živalce neki ful.recmo tut moji starši se niso strinjal, da bo mačk jedu zdej hrano Hills ki je 3kat dražja kot pa friskies recimo, jim nism mogla dopovedat, da je pač friskies navadn sranje in resjno škoduje mačovemu zdravju.Sam se nism dala, sem dala mami denar, ko je šla v trgovino za hrano in sem rekla, da naj uno hrano kupi, ko sm js rekla, če ne mi bo vrnila denar, ker ne bo moj mačk sranja jedu.In potem se je pač počasi navadla, zdej ji je še clo všeč, ker te tapocen hrane majo največ 1 kg pakiranja in je blo treba vsak teden kupovat tole pa kupim 5kg pa mamo za 2 meseca.Tko, da ti se ne vdat pa prepričuj pa reč da, če mate mačka, da morte pač znjga ustezno poskrebt, da je to vaša naloga.
Pa, če ti bi ratal starše omehčat glede tega pa bi blo fajn. če bi tut cepla mačke.Ker so zunanji s trivalentnim cepivom(kuga, mačji nahod, calcivirus) pa proti levkozi.Res bi blo zlo fajn.
Kaj pa je zdej z vašo mačko?A je že breja?
Pa kokr je že rekla femme fatal lohka pridš tut na forum macji-svet.org pa boš dubla še več podatkov in še tm mal predebaterala ko mamo tm tut debate