Pilates
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
No, pomagajte prosim še meni. V holističnemu centru so res astronomske cene, zato razmišljam o Windsor pilates. Ampak jaz bi ga raje kupila v Top shopu, kot potegnila z mule, ker imam do teh programov strah pred virusi.
Zanima pa me, če je v Top shopu na tistih cd-jih isto, kot imate ve iz mule?
Morda kdo ve?
Čeprav še vedno vsaj malo sanjam o holsitičnemu centru, ker bi šla na reformator, tega pa doma ne bi imela.
Pa je morda katera že šla v ta center?
Dajte malo povedat no.
Zanima pa me, če je v Top shopu na tistih cd-jih isto, kot imate ve iz mule?
Morda kdo ve?
Čeprav še vedno vsaj malo sanjam o holsitičnemu centru, ker bi šla na reformator, tega pa doma ne bi imela.
Pa je morda katera že šla v ta center?
Dajte malo povedat no.
-
- Kofetarica
Verjetno je potrebnih še nekaj drugih dejavnikov, da so rezultati prej opazni, kot pa samo prakticiranje pilatesa. Torej: hrana, razgibavanje še kako drugače, voda ... Odvisno je pa tudi od osebe.
Prav tako je pri pilatesu pomembno tudi pravilno dihanje, več o tem si lahko preberete v zgornjih linkih. Js sm se pravilno dihat naučila, ko sem pilates obiskovala še v fitnes centru in tam ti skozzz trobi zraven kako dihati, kako zadrževati dih, kdaj izdihniti in mislim, da je to eden izmed pomembnih faktorjev, da se pilates pravilno izvaja.
Prav tako je pri pilatesu pomembno tudi pravilno dihanje, več o tem si lahko preberete v zgornjih linkih. Js sm se pravilno dihat naučila, ko sem pilates obiskovala še v fitnes centru in tam ti skozzz trobi zraven kako dihati, kako zadrževati dih, kdaj izdihniti in mislim, da je to eden izmed pomembnih faktorjev, da se pilates pravilno izvaja.
Waiting in the queue oh whoopee doo
*slatka* napisal/-a:No, jaz sem včeraj prvič prakticirala pilates. (8 minute abs). Te vaje so se mi zdele lahke. Razni trebušnjaki in te zadeve. Počasi bom šla še na kakšne druge, zahtevnejše vaje.
Jaz prekticiram Pilates od včeraj

Is sex dirty? Only if it’s done right.
Hm dobre izkušnje
no ja bi lahko rekla kar, vsaj, ko sem redno izvajala te vaje in to kar 3 mesece... no uglavnem, v pasu sem izgubila cm pa tudi trebušne in stegenske mišice so bile dosti bolj napeta, lepšo držo sem imela... kaj naj ti rečem
počutje pa je bilo nasploh vredu, če ne drugega zato, ker sem pač vedela, da nekaj delam zase....
kaj naj ti še povem? ja da bom mogoče spet začela
če te kaj konkretnega zanima pa vpraši... drgač sem pa delala 20 minute workout in vsake tolk uni filmček, ki je dolg 55 min, pač ko sem bila že malo bolj v formi, ker če ne nism zdržala... 

kaj naj ti še povem? ja da bom mogoče spet začela