Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jaz občasno hodim na pilates v sklopu aerobike in mi prav paše vsake tolko malo pilates vadbe :D
I laugh at gilded butterflies.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

No, pomagajte prosim še meni. V holističnemu centru so res astronomske cene, zato razmišljam o Windsor pilates. Ampak jaz bi ga raje kupila v Top shopu, kot potegnila z mule, ker imam do teh programov strah pred virusi.

Zanima pa me, če je v Top shopu na tistih cd-jih isto, kot imate ve iz mule?

Morda kdo ve?

Čeprav še vedno vsaj malo sanjam o holsitičnemu centru, ker bi šla na reformator, tega pa doma ne bi imela.

Pa je morda katera že šla v ta center?

Dajte malo povedat no.
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

Ok, sedaj ste me čisto navdušile. Si že veselo lowdam :cool:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

*slatka* napisal/-a:Ok, sedaj ste me čisto navdušile. Si že veselo lowdam :cool:

Verjemi, da te bo popolnoma prevzelo, ko boš 1x začela z vajami. :wink:
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica

^^ No, saj edino prav! :) Danes začnem.
znati čakati, je še več,
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz sem kar nekaj časa poleti vadila s tem programom... Pol pa mi je ratal čist bedno. :roll: Nekak ni zame, ker mi ne nudi tega kar jaz želim: fizično moč in razgibanost.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

*slatka* napisal/-a:^^ No, saj edino prav! :) Danes začnem.

Super! :gut:
Mene je res prav prevzelo in fajn je ko opaziš že čisto male spremembe (na boljše, itak). Kmalu postaneš bolj gibčen in vaje opravljaš z večjo lahkoto. Meni je res super! :freude: :flehan:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

po kokem času pa so opazne spremembe?
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Ja pa mene tut zanima.....tiste, k to dalj časa prakticirate... a ste kej pridobile na teži?? No kašne spremembe nasploh so?
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Verjetno je potrebnih še nekaj drugih dejavnikov, da so rezultati prej opazni, kot pa samo prakticiranje pilatesa. Torej: hrana, razgibavanje še kako drugače, voda ... Odvisno je pa tudi od osebe.
Prav tako je pri pilatesu pomembno tudi pravilno dihanje, več o tem si lahko preberete v zgornjih linkih. Js sm se pravilno dihat naučila, ko sem pilates obiskovala še v fitnes centru in tam ti skozzz trobi zraven kako dihati, kako zadrževati dih, kdaj izdihniti in mislim, da je to eden izmed pomembnih faktorjev, da se pilates pravilno izvaja.
Waiting in the queue oh whoopee doo
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica

No, jaz sem včeraj prvič prakticirala pilates. (8 minute abs). Te vaje so se mi zdele lahke. Razni trebušnjaki in te zadeve. Počasi bom šla še na kakšne druge, zahtevnejše vaje.
znati čakati, je še več,
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

*slatka* napisal/-a:No, jaz sem včeraj prvič prakticirala pilates. (8 minute abs). Te vaje so se mi zdele lahke. Razni trebušnjaki in te zadeve. Počasi bom šla še na kakšne druge, zahtevnejše vaje.

Jaz prekticiram Pilates od včeraj :D Me je navdušila Foxy-lady, kera je totalno navdušena nad tem. Zdaj sem e jaz postala, ker je resno to zdaj zadnje kar mi preostane. Ker se ne gibam čisto nič+zredila sem se totalno. Upam, da kaj bo :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Bulma, seveda, da bo kaj ;) le vztrajati morš... Če ne drugega boš postala bolj gibčna pa tudi telo se ti bo verjetno vsaj malo izoblikovalo... Preverjeno... :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ja,mislim da bom vztrajala. Ker si itak lahko vsak dan vzamem teh 20 minut da naredim kaj za sebe.
Gledel rezultatov-mora mi uspeti, ker je že kriza. Se pravi da imaš ti dobre izkušnje s pilatesom? :D Povej kaj več :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Hm dobre izkušnje :) no ja bi lahko rekla kar, vsaj, ko sem redno izvajala te vaje in to kar 3 mesece... no uglavnem, v pasu sem izgubila cm pa tudi trebušne in stegenske mišice so bile dosti bolj napeta, lepšo držo sem imela... kaj naj ti rečem :) počutje pa je bilo nasploh vredu, če ne drugega zato, ker sem pač vedela, da nekaj delam zase....
kaj naj ti še povem? ja da bom mogoče spet začela :D če te kaj konkretnega zanima pa vpraši... drgač sem pa delala 20 minute workout in vsake tolk uni filmček, ki je dolg 55 min, pač ko sem bila že malo bolj v formi, ker če ne nism zdržala... ;)
Odgovori