Js že nestrpno dajem dol prvi del. Pol me pa še drugi del čaka. Komaj čakam jeeeej!
Zaenkrat sem prebrala same odlične komentarje na tujih spletnih straneh.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pogledala prva dva dela 5. sezone in sta mi bla ful všeč Sm se bala, da ne bo več tko zanimiv, tko kot je blo pr The O.C. v 4. sezoni, ampak me je čist not potegnl Upam, da nikol ne bodo nehal snemat te serije
Bulma napisal/-a:Že si pogledala? Srečnica! Jaz še sploh nisem imela časa iskat, da bi dol potegnila
I wonder why
Drugač pa, drug del mam že dol, prvega sm dala loudat oz. sm uklučla torent, predn sm šla v službo, k pridm domov, bom pa gledala ... saj upam no, da mi naujo naložil kej druzga za delat
Bulma napisal/-a:Že si pogledala? Srečnica! Jaz še sploh nisem imela časa iskat, da bi dol potegnila
I wonder why
Drugač pa, drug del mam že dol, prvega sm dala loudat oz. sm uklučla torent, predn sm šla v službo, k pridm domov, bom pa gledala ... saj upam no, da mi naujo naložil kej druzga za delat
Haha-ti si kriva za to Srečnice! Bom jaz danes tudi poiskala. Čeprav me skrbi kakšna do 5.sezona. Do zdaj so bile vse full vredu. Upam, da bo ta tudi.
^^ Brez skrbi. Začetek sezone je super. Res so me pozitivno presenetil. Pa sinček od Nathana pa Haley je tak srčkan.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men je ful dobra sezona, upam da bodo tko nadaljeval!
Chad Micael Murray je spet hot, hvalabogu (ne pa una čupa).
Dobra zgodba mi je, sploh Nathan&Haley.
Aaaa, full dobr začetek sezone. Upam, da bodo redno novi deli. Fino mi je, k se je tud Nathan odloču za spremembe, pa to, da bodo vsi spet v Tree Hill-u živel.