včasih sem dost kupovala tam in iz tistih časov mam majčke še čist takšne, kot bi bile nove (po 3letih...). ko sem bila nazadnje (pred pol leta) se mi je pa ful stvari zdel dost nekvalitetnih, ampak me je vseeno premamla ena majčka z veliko črko M (čez celo majčko), ampak se je spralo po drugem pranju, od takrat ne hodim tam več sploh...
Men pa una oblačila iz Zare niso všeč, če že kej kupm v uni stavbi, kupm v Bershki. Mam tud neki iz Stradivariusa, eno majčko, ki je ratala po enmu pranju taka, da jo mam lahko sam še za po tleh pomivat
jaz mam čist najraje kavbojke z zare, ker so modeli narjeni lih za mojo (ne tak zlo malo) rit, dolžina mi je idealna, ne raztegnejo se, med nogami celo še nimajo lukenj...
no kaj naj rečem meni so idealne...
s tem ko mam z majčkami bolj slabe izkušnje, ker so se vse kr nekam raztegnile in razbarvale...
mam pa spet zlo rada tunike z zare, ker so popolne!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
za moje pojme je zara sicr kjut trgovina in majo lepe stvari, sam se mi zdi ful nekvalitetna. pulovrčki in majčke se raztegnejo, da ne govorim o hlačah kar pa najbl sovražm je to, da se cunje po parih pranjih zmuckajo!! obup. rajš dam mal več dnarja in kupm bl kvalitetne cunjice
men je čudn to pr zari k ni lih pocen, no...pa se takoj zmucka. sam men se zmuckajo tut h&m pa new yorker ful hitr, pa ful pazm na njih pa jih perem na 40.... na kok ve perete?