Coca Coline božične so res v redu. Reklame same po sebi niso neka huda umetnost, ampak zaradi konstantnega pojavljanja res dodajo malo čarnovnije prazničnemu decembru. ah božič ...
Jeeei, can`t wait meni je še vedno od nekdaj najlepša reklama una praznična, k ena mala deklca pije kokakolo in se dedek mraz al božiček smeji ho ho ho pa od kokakole je lepa reklama tista o severnih medvedkih, ki plavajo pod vodo.
Men je pa una svetovna, pa še kr mamo včasih doma zafrkancijo na to temo. K je bl arekla mislm da za Uncle bens omako, ko un tip vs zmeden kuha šagete pa pol kr nitke od polovrja not da pa vsega svasta, pa tko glas iz ozadja:" Albert kaj bo danes za kosilo?" on pa z najbl smesnmu tonam pa glasom:"eeeee špageti!" (če bom najdla bom dala link, k je res svetovna)
Trenutno poteka natečaj, kjer lahko posnamete svojo kratko reklamo na temo Spedenaj mi sliko, pač nekaj na temo TV-jev. Nagrade so odlične ... moja dnevna soba je itak potrebna temeljite prenove v smislu multimedijev.
Men je najboljša una za Poli, tist o ponaredkih drgač mi je bla pa tud kul una za Grande Punto, muska je bla ful dobra.
Tukaj je pa nekaj za nostalgike - stare reklame! Tiste, ki ste malo starejše se boste sigurno spomnile kakšne, tiste mlajše pa pomojem ne..