- je bilo srečanje z bivšim awkward in čustveno neprijetno.. me je mal (velik) bolj pretreslo kot sm si predstavljala, da me bo..
- mi je z njim super fajn in ga mam res rada <3 se veselim še stvari, ki pridejo..
- sem začela pisat dnevnik.. in v dveh dnevih napisala 9 strani. res mam polno glavo, ampak mislm, da se mi bo to pomagalo mal "spraznit". Ha, naslov bo "Overthinking 101".
-sem ugotovila, da počasi ostajam brez prijateljev.. nikoli nisem bila posebi socialna, včasih sm bla tud preveč cinična, vedno preveč nezaupljiva.. in zato sm mela vedno majhen krog prijateljev, ker sm se redkim odprla in še redkejše spustila notr.. zdj pa ugotavljam, da me ena kolegica lepo počasi na tiho "cutta off" (tko kot je to poskušala Pheobe Monici naredit

- kaj drugega bi si človek mislil, če si se prej dobival 1x na teden, zdj pa sem zadnje dvakrat jaz vabila, ona pa zdaj že štiri tedne nič?), z eno sva se grdo sprli, potem pobotali, ampak zdaj tudi ni nič kontaktov kljub zgladitvi spora.. z drugimi (dva, trije) se pa bolj redko vidimo. And as weird as that sounds, rabim kako žensko prijateljico.. To se je čist zreduciralo, še posebi, odkar ni faksa, srednje.. Then again, im a bit weird, tko da ni tud tok čudn, če nimam nekega velikega kroga prijateljev.. Pa sj ga niti nočem. Samo je smotano potem, ko si "odrasel" in ostaneš brez nekega prijateljskega kroga, novih prijateljstev pa ne znaš sklepat. Kje je Tinder za to, ffs?!
"Sm social justice warrior z občasnimi prebliski črnega humorja, sposobna dneve gledat humoristične serije in filme, poslušam metal, rock in vso sranje, ki se vrti po radiu <3, rada kuham/pečem in jem, se delam, da rada telovadim, loh plešem zuni tud do štirih in zapravljam svoj lajf na cancer pageih kot je buzzfeed." Kje je moj jeb** soulmate?

SWIPE RIGHT! (sj nvem če je to prov, ne uporabljam Tinderja).
- je verjetno razlog za ta moj manko prijateljstva tud to, da je bil 10 let moj najboljši prijatelj moj bivši. 101 razlog vglavnem.
- bi dejansko šla še kej študirat, če ne bi bla stara skoraj 26 in popolnoma brez dnarja
- sm lačna, ampak ne bom jedla, ker bom popoldne nrdila mini pizzas and endulge during Game of Thrones!
- grem zdj pod tuš pol pa Hearthstone nabijat, dokler mi ne postane dolgčas.
It was forever..but it didnt last long..