Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

*da sem firbčna, če je emanuela tista od LZ-ja, glede na tisto sliko zadnjič (ki je zdaj že zbrisana :D)
*mja nič mi ne uide, ampak dopuščam možnost, da se mi je sanjalo :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da mi je super všeč to spomladansko vreme in regrat :D njami
* da se že kar veselim službe jutr in večera v Lj; upam da ne bom naslednji dan mačkasta v službi
* da je čuden občutek bit spet doma, počutim se, kot da me ni blo pol leta, k da sem vse zamudila :D
* da sem vesela, da konec izpitnega, čeprov me čaka še tona stvari in čeprav ni blo lih najbolj uspešno
* da nujno rabim "frizerja", ker se mi res ne da ukvarjat s toliko lasmi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- sem super lena
- mi je vseen za izpit... kar bo bo, ni vse v mojih rokah
- pomald=kolo :D :D
- da bo ta teden zanimiv v vseh pogledih
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* se bom začela spet ukvarjati s košarko
* bom začela imeti rada
* ne bom več jamrala!!!!
* bom več brala
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

-da upam, da bo kaj z našega dopusta in da rezerviramo Mallorco
-da bo treba še izkoristit smučišča, dokler je še sneg
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

-Amsterdam, here we come!!
-sem zadnji mesec občutila padec libida
-^^je to zdaj (končno) mimo and I love it :twisted:
-se mi obeta eno luštno poslovno sodelovanje
-da zadnje čase eksperimentiram v kuhinji in sploh ni tak slabo
-da morava s fantom prenehat s temi požrtijami zvečer, ker polovico hladilnika spraznima :oops:
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

-sva bila včeraj na Vranskem na tečaju varne vožnje in je bilo kar zanimivo.Je moj vozil, jaz sem ga pa čakala

-se mi je potem na koncu že malo vleklo, še dobro, da sem imela knjigo zraven in sem prebrala celo, to je približno 300 strani :D

-madona, sonček je že tukaj,sam zame absolutno prehitro, pismo no, jaz morem še ene 20 kg shujšat, preden dam telešček v kakšne krajše in tanjše stvari

-bo poroka tik tak tukaj, jaz pa še vsa špehasta :roll:

-smo doma imeli cel kup verzij glede tega, kje bo živel moj brat in kje jaz.In je bila najprej verzija, jaz delam hišo, on stanovanje doma.Potem druga verzija je, da on dela hišo, ker bo imel veliko več pomoči tudi s strani družine svoje punce, in pač midva ostaneva doma.Zdaj je on ugotovil,da je hiša res predraga, najprej sploh vsi papirji,potem hiša , potem oprema in še vse vzdrževanje, ki sledi leta in leta.Tako da so nama doma ponudli možnost, da bi on ostal doma, midva pa bi šla v neko stanovanje v večstanovanjski blok

-nisem nič komplicirala in sem potem vzela to možnost, ker se kljub temu, da si želim hišo zavedam, kakšni so vse stroški, ki pašejo zraven in da bremena glede na vse, kar se dogaja v državi, najbrž ne bi zmogla

-mislim, da kljub temu, da sem otrok hiše, ne bom imela problemov z življenjem v bloku.Na stara leta ga pa lahko prodava in jo mahneva nekam na Gorenjsko.

-Pa saj bomo videli kako bo s tem.Žal je moj zaposlen za določen čas, sama sem trenutno brez službe in bomo videli kaj bo.Se mi pa zdi ideja o selitvi čedalje bolj interesantna
:)

-treba bo spet malo loto igrat :D
Malo se nasmej, pa bo vse okej
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~sm vesela,vesela,vesela,vesela,vesela ;D
~mi je en dečko čist zmešal glavo :oops:
~^^se vidi da prihaja pomlad,ker mene razganja na vse konce hihihi :cool:
~mam v petek razgovor za službo
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Džeki napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Folk hoce da pac validiras njihovo pasivnost.

Heh možno.

Konkreten primer. Tip ( znanec iz študentskih let, en tak geek, piflarska figura ) me vpraša glede žensk. Mu ne gre.

Rečem: daj se bolj frajersko obleči, ker si tak, ko da greš k maši. On: ne bom se, sej je vredu tako.

Rečem: pa morš kdaj tud h kakšni stopit, pa kaj rečt. On: Če pa ne vem kaj.

Rečem: sej ni nujno, da je to v diskoteki, lahko greš do kakšne v fitnesu, knjižnici, kjerkoli. On: če pa nisem tak tip, da bi podnevi hodil do ženk.

Mislim, meni je jasno, zakaj modelu ne gre. Zgleda kot geek, oblečen je kot priden fantek, ust ne odpre, pa drži se kot limona.

Samo jaz tipa ne morem spremenit. Ne morem mu jaz dat motivacije, da je treba bit aktiven.

Nočem ga pa tud božat in mu pravit, da so drugi krivi, da on nima ženske, ker niso.

da poznam kolegice, ko jim ni še uspel spoznat fanta v živo, ker so preveč sramežljive
da niti približno niso grde ali pa neumne
da tvojemu kolegu svetujem, da pač prek neta proba kero vpecat (magari ona-on)
da se redko dogaja, da kdo v knjižnici pristopi do ženske?
da mi konstantno isti folk jamra, da nima punce/fanta
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

marypa napisal/-a:da se redko dogaja, da kdo v knjižnici pristopi do ženske?

To je v bistvu eden izmed lažjih načinov pristopa. Če se punca recimo uči v knjižnici, jo komot vprašaš, kaj študira, kater izpit ma in podobno...in že se pogovarjata. Ni neke znanosti.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Aaa, grozno, najbolj sovražim, če kdo začne gobcat v knjižnici, sploh če hoče mene ogovarjat :D tja se gre brat / učit / iskat gradivo v tišini, ne pa bab iskat / klepetat :P

- da mi je ratalo opravit, kar sem si zadala
- da grem še malo na sonček
- da moram nujno še nekaj narest do srede, drugače ne bo dobro :?
- komaj čakam izlet
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

- da je bilo v GB amejzin
- da sem nakupila polno stvari, ki sem jih imela na wishlisti in jih pri nas ni
- da bi lahko še ure in ure nakupovala
- da so mi kljub vsemu manjša mesteca bolj všeč kot sam London
- da danes že celo popoldne pospravljam, čistim, perem, likam...
- da skušam nadoknaditi zamujeno
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* je blo kul, kot vedno :)

-* so bile borbe v UFC 3 trde in izenačene, ampak vseeno dovolj da jo občasno spucaš 5-0 v zmagah. Je vseeno zadovoljujoč občutek ko namahaš svojo dekle, sicer virtualno...ne vem če se šteje za prijavo, ampak vseeno zganjam nasilje nad svojim dekletom.

-* je moj pes uradno nor, psihič za kepe

-* sem vesel da je The Artist zmagal, čeprav mislim da bi moral Clooney pobrati za naj igralca

-* kul za naše Orle
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

- da imam 2 šefa - oba sta super, ampak včasih imam občutek, da se "borita" komu bolj pripadam; za brez veze se dajeta - vedno bo isti zmagovalec - jaz sem in bom ostala tam, kjer se res res RES dobro počutim...stari kolegi zmagajo :)
- oh, preveč ga imam rada in njegovi pogledi mi le otežujejo življenje...njegovo zaupanje mi daje upanje...lepo mi je z njim...in kar naprej mi daje možnost, da sem več z njim...vem da ve, da mi pomeni (pre)več
- obožujem sonček in sprehode
- jutri imam dopust...in bom uživala 100%
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem se imela super čez vikend. Res se mi zdi, da me šteka :) danes pa sem padla nazaj v realnost. In se začela zavedati, da se z mojo diplomsko študijski lajf res počasi končuje...kar klikam čez njo in se čudim, kakšno temo imam in da se mi dejansko zdi vredna raziskovanja in mi ni samo nuja,
-me to, kar se dogaja v Mb zavetišču, prav jezi. Nagravžno...in prvič razmišljam, da bi šla na organiziran shod. To je pa res že tu mač, pa tudi naše področje pokrivajo. Barabe lovske, z županom vred :roll: :evil: ,
-komaj čakam, da grem malo okoli čez vikend. In imam srečo, da vsaj dve kolegici radi plešeta :D ,
- mi gre ekstra na živce, da so tu živali nedovoljene. Pogrešam svojega fat mačkonarja in njegovo teženje ...,
-komaj čakam pomlad in moje vsakoletno nabiranje zvončkov...predvsem pa višje temperature :)
The world is as you are.
Zaklenjeno