Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
_Petra_ napisal/-a:Kaj ve katera kdaj zvemo zdaj za faxe ce smo sprejeti pa to??? Jaz sem cisto out nic nevem kaj se dogajaDrugac pa sem jaz tud zadovolna z rezultati, ceprav sem mela rezervo, ze poklicno maturo od lani..
do 25.7.
ushergirl napisal/-a:kok je blo pa vseh točk možnih?
brez visjih nivojev 28, z enim visjim nivojem 31, z dvema visjima nivojema pa 34. Zlat maturant si pa ce mas 30 tock ali vec.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
-
- Kofetarica
- Kontakt:
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
mononoke napisal/-a:Fairy angel: bi bila tako zlata pa napisala gor meje za ocene pri naslednjih predmetih
slova (meja za 4 + 2)
gefa (meja za 5)
zgodovina umetnosti (meja za 4)
hvala
Slovenščina: NP (38,4) 2 (48) 3 (59) 4 (70) 5 (81)
Za tiste +1, +2, +3 točke pa nimamo napisano, samo za ocene od 2 do 5 pa za NP (zdi se mi, da so to točke za pogojno opravljeno maturo). Niti ne vem, kakšni so kriteriji pri tem, jaz sem npr. pri slovenščini dobila 5 + 2.
Geografija: NP (40,8) 2 (51) 3 (63) 4 (76) 5 (85)
Za zgodovino umetnosti pa nimamo, ker je pri nas ne moremo opravljati.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Pri slo je meja za 4 70%, za še dve dodatni točki pa 76%. Tukaj se točkuje malo drugače, ker so možne vse ocene od 2-8 ( ne samo 2, 4, 6, in 8 kot pri ostalih višjih nivojih).
Drugač sm pa jst full zadovolna s svojimi točkami (28), pa še to sem večino točk zgubila pri slo, ta se mi pa za vpis steje min
.
Cestitam se vsem ostalim pa upam da bomo vse sprejete na 1. zeljo
Drugač sm pa jst full zadovolna s svojimi točkami (28), pa še to sem večino točk zgubila pri slo, ta se mi pa za vpis steje min

Cestitam se vsem ostalim pa upam da bomo vse sprejete na 1. zeljo

urszika napisal/-a:mislm da se bo ta tedn izvedl ali smo sprejeti ali ne.
a katera ve koliko je pri mati % treba za 5? a je 90%? ker pol sm lih mal sfalila lol. mato skoz dve, pol jo pa procent boljš od angle pišem, katero grem študirat. jao mene![]()
sicer pa 22pik z anglo na višjem
Mhm...mimogrede...kam greš študirat ang? Mogoče na ff-enopredmetno?

Fairy angel hvala. A mogoče katera ve, koliko je še za zgodovino umetnosti meja za 4?
Drgač sm pa tudi jz zadovoljna s svojimi rezultati. 24 točk za zadnji dan učenja ni slabo
, zdej samo upam, da pridem na prvo željo. Točk mam 86,6 toliko kolikor so lani zahtevali na komunikologiji, tko da upam da ne bodo letos dvignili.
Drgač sm pa tudi jz zadovoljna s svojimi rezultati. 24 točk za zadnji dan učenja ni slabo

mononoke napisal/-a:Fairy angel hvala. A mogoče katera ve, koliko je še za zgodovino umetnosti meja za 4?
Drgač sm pa tudi jz zadovoljna s svojimi rezultati. 24 točk za zadnji dan učenja ni slabo, zdej samo upam, da pridem na prvo željo. Točk mam 86,6 toliko kolikor so lani zahtevali na komunikologiji, tko da upam da ne bodo letos dvignili.
Za 4 pri UZ je blo treba zbrat 74 %

evie napisal/-a:urszika napisal/-a:mislm da se bo ta tedn izvedl ali smo sprejeti ali ne.
a katera ve koliko je pri mati % treba za 5? a je 90%? ker pol sm lih mal sfalila lol. mato skoz dve, pol jo pa procent boljš od angle pišem, katero grem študirat. jao mene![]()
sicer pa 22pik z anglo na višjem
Mhm...mimogrede...kam greš študirat ang? Mogoče na ff-enopredmetno?
ja tkole je. na prvem mestu mam primerjalno književnost in angleščino, na drugem mam pa angleščino enopredmetno. grem pa na ff, ja. mislm da bom sprejeta na prvo željo, sploh zdej, ko sm ugotovila, da se na primerjalni upošteva tudi I. tuji jezik.

majkemi, da sm zgrešila pr mati za 1% 5! tole je pa praznik... in malo žalostno no. a če vplačam vpogled lahko tm izsilm en procent, lol ?