Jst sm si pogledala.
Nč pove da je on res vrjel Tjaši pa Sandiju in res mislu da jo je Dejan ful useku, glede na to kakšna je bla njena reakcija. In da tole res ni nč in ni niti mal tko kokr je ona rekla.
Mi je ful škoda Sebata, da je šou vn!! Sam mi zgleda kokr da je klonu pred nominacijami.
Huda mi je tale nova naloga!! "profesionalni " pevci Kako Sara piska pa Marčelo hahahaha umrla sm od smeha!!
Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 27. Apr. 2008 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Hvala.
Sam pomoje da bo res prov bedno vsem tem, k so tok govorl Dejanu, da nj se pobere vn, pol bojo pa vidl, da sploh ni blo tko, kokr je blo predstavlen s Tjašine pa Sandijeve strani.
Vsak zdrav in pameten človek, ki se ceni in spoštuje, bi zapustil tole podcenjevanje in izigravanje. Sebastijan in Dejan - oba sta mi zrela in prav je, da sta šla. Ostali debili naj se pa še naprej blamirajo pred celo Slovenijo. Letos je BB presegel vse meje človeškega dostojanstva in etike. Sram je lahko vse, ki so na četrtkovih trenjih podpirali izjave Modica in tistega zapitega kvazi psihologa - res, primitivno do konca. Da ne govorim o Nininih neumesnih izjavah, ki sploh niso ble argumentirane, ker so bile tako neumne, da jih niti ne moreš.. Ta 'šov', ki ga vsi tko neprestano omenjajo, bi bil lahko 100x bolj zabaven, ne pa, da nastajajo oddaje, kot so bila zadnja trenja. Šov je zame čisto nekaj drugega.. Srečno Dejanu in Sebastijanu!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
škoda k je šu seba vn, je biu moj edini favorit še v hiši, ostal so sami hinavci.
to z dejanom pa tjašo je pa itk kr neki, pa da tud opravičila ni hotla sprejet, mislm kda bi ona bla cela svetnica in ni nč narobe nardila.
ji je pa dejan v sobotni oddaji prou kajle spušču.
aja oblečena je bla pa grozn, pa ne vem kaj jim je z unimi belimi škorni haloo...
da o tamari sploh ne govorim v petek
hinavka Tjaša si je zaslužla it ven. Očitno nismo samo nekateri vidl, da je Dejan ni udaru.
Sebata je škoda, da je šel ven, ampak če mu tko paše...so be it Še lažnivca Sandija je treba vn vržt pa Saro
Tjaša je itak otročaj brez primere. Dejan se ji je že isti večer opraviču, ji je reku sori, pa ni rekla nič. Potem je šel pa ven. Ona je pa rekla, da bi še 1x isto nardila.
Tamara pa sploh...oblečena k za na štango
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
v zadevi dejan : tjaša sem fifti fifti. vsak je mel svoje kikse.
za sebastijana sem bla ziher, da bo prišel (vsaj) med zadnja dva; pa se je zadeva malce obrnila.
od ostalih v hiši pa ... kaj vem. noben se mi ne zdi primeren. zna bit, da bo marcelo dolgo ostal v hiši, ker ga, roko na srce, nisem "opazla" v hiši vsaj prve tri tedne. je bil kar nekako potuhnjen.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.