Ko sem bila pri partnerju v kopalnici, sem prevrnila eno zobno krtačko v kozarcu, ki je bil na polici, ki je kot domina padla in poskrbela, da se je prevrnilo še vse drugo na tej polici, kot tudi na eni drugi, pa tretji, pa četrti, in padlo v umivalnik. Je nastal kar imenitno treskajoč hrup. Me je že takrat bilo sram, me je pa postalo še tisočkrat bolj sram, ko sem vse pospravila in prišla ven iz kopalnice, nakar me je partner objel, pocrkljal in se iz mene med objemanjem še deset minut norčeval in se mi smejal, da sem taka neroda, da ko grem nekam not, se ven sliši samo še apokaliptični bum in tresk. Je bilo v bistvu kar luštkano, kako me je objemal in se iz mene norčeval, me je pa istočasno bilo sram, ker to ni bil enkraten dogodek, ampak se mi kar pogosto dogaja, da se zamislim in se nekam tresknem, kar ima ponavadi za posledico, da sem čisto modra in črna, občasno pa tudi, da na prizorišču treska nastane apokaliptični hrup in uničenje, ki ga moram potem urediti.
Je bila katera knjiga, ki si jo kot otrok neprestano hotel(a) poslušati ali prebirati?