Big Brother 2008
Joj, prave drama kraljice so v tem BB
Oz. drama kralji ...
V primeru Dejana in Sebastjana gre pac za cloveka z izjemno potrebo po prevladi, Seba je imel to bolj izrazeno, Dejan pa malce bolj prikrito in, ko so zadeve sle mimo njiju, je kar naenkrat mamic tista, ki je ne smemo zaliti in kar naenkrat se punco pogresa za umret ... daj, daj, navadna igralca in razvajenca! Ce se odlocis, da gres noter, potem vsaj vztrajaj tudi v slabih trenutkih, ker oditi v slabih, je itak najlazje ...

V primeru Dejana in Sebastjana gre pac za cloveka z izjemno potrebo po prevladi, Seba je imel to bolj izrazeno, Dejan pa malce bolj prikrito in, ko so zadeve sle mimo njiju, je kar naenkrat mamic tista, ki je ne smemo zaliti in kar naenkrat se punco pogresa za umret ... daj, daj, navadna igralca in razvajenca! Ce se odlocis, da gres noter, potem vsaj vztrajaj tudi v slabih trenutkih, ker oditi v slabih, je itak najlazje ...
MsN napisal/-a:
se čist strinjam...
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:in kaj če je debela?kaj to vas briga?mislm,![]()
Men dekle čist hudo zgleda.zdrava, , lušna....bedra gor ali dol.Hvala bogu dama to samozavest, da se ne pusti takim kot ste vi.če vam ni všeč, se obrnite, pa vam bo prihranjeno.
jooooj, žal mi je s kakšnimi ljudmi si delim svet.Dejan je reku, da mu je žal za grde besede, ki jih je reku in da se ji lahko opraviči. Ampak mu je ona že posegla v besedo in rekla: Ne, ne rabi! Rolling Eyes Mislm, meni se je že zdelo lepo, da je pršu u oddajo. Pa vidlo se je, da mu je bad za use skupej, medtem ko Tjaša seveda ustraja pr svojm in je najbolj pametna.
mislm, da če bi se en tko kurčil name in napadal, da tud jst nebi sprejela opravičila.nevem, nekak to ne gre tko, naj prej brzda svoje konje.
sicer udaril ornk ali ne, položil JE roko nanjo in tle se pač stvar konča.tale Dejan je res mal prtegnen, dobr da je šu vn.
Mi je pa škoda, ker žanin ni nominirana, ker ta mi ej pa res glupa.Njene izjave so res take, d kr glava peče![]()
nasketu se pa vsak dan bolj vid, d ani druzga kot ena navadna copata.
Žee, že...ampak če je ženska bolj močna naj se temu primerno obleče......men bi blo bed!
Živim življenje.....
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Ja očitno so tekmovalci letos malo manj psihično stabilni, kot npr. lani.....
Jaz pa Sebata čist štekam......sej je verjetno težko vzdržat pod takimi pritiski.......pa vsak se odloči sam!
Jaz bi v petek SAŠO izselila, ker je totalno primitivna.....pa pri teh letihhh...mislimmm!
Sara je Ok, naj ostane.......mlada, luštna in simpatična.....
Pa Naskeja tudi ne bi pogrešala, ker je dobesedno KR NEKI.......prav kreten mi deluje......
Bo tole še pestrooo
Jaz pa Sebata čist štekam......sej je verjetno težko vzdržat pod takimi pritiski.......pa vsak se odloči sam!
Jaz bi v petek SAŠO izselila, ker je totalno primitivna.....pa pri teh letihhh...mislimmm!
Sara je Ok, naj ostane.......mlada, luštna in simpatična.....
Pa Naskeja tudi ne bi pogrešala, ker je dobesedno KR NEKI.......prav kreten mi deluje......
Bo tole še pestrooo
Živim življenje.....
meni je tudi tota saša..misliil za njena leta (mislim da jih ma 28??)...sploh zadnič ko je rekla, da ni pripravljena na otroka, ker si sploh ne predstavlja kak pride ven skozi taspodnjo 50 cm dolg otrok...da je to preveč in da more grozno bolet...mislim od 28 letne osebe bi pričakovala malo več pameti, kake seka jooj