SSarchy napisal/-a:In ravno zato mi je Sonja toliko bolj vsec-ker je zivljenjska! Je posebna, ampak je tudi cloveska. In to, kar je naredila s kamni (napis SOS) in vceraj iz riza in makaronov so samo pozitivna sporocila, ki imajo globok pomen, vsi ostali pa so itak ob pogledu na vse to, izpadli kot idioti.
Zelim vse dobro Sonji!
WTF?!kaka pozitivna sporočila pa dej no?! iskanje pozornosti mogoce...
pa ce že tolko govori o tem kolko lakoteje na svetu vidla bi ji lahko že potegnilo da se s hrano ne igra....da se iz riža in makaronov kvečjemu slikce v vrtcu dela, ne pa da so vsi živčni zaradi te hrane, ker je pač nimajo ravno v izobilju, ona jo pa pol naokoli trosi....
pa kaj če je bla na jamajki?a je boga za jaca zdej prijela...obanaša se ko mati tereza....kaj je ona vse vidla in kolko lakote je po svetu in kako ona.....ma dej pober se!cmera cmereva!
jasmina...no comment....froc en....zihr ni na tabletkah, ker če ne bi menstro točno dobila, zivci gor al dol....za kondome pa tudi ziher vemo da jih nista uporabljala, glede da je to robert sam povedal....obnaša se pa tudi kot ena histerična kokoš in zdej joče za robijem in piše po bajti kako ga pogreša, upam da se njemu sladko jeb* zanjo in veselo uživa v snack baru:) glede na to kako ga je imela zadnji teden pozobeh.....pa ja no sej bo stane kmalu nadomestil roberove objeme...al karkoli pač že ona pogreša....
suzana....je pač dosadna....pa sej moja mati je tudi....pa ziher kake vaše tudi, do tjaše ma odnos...pač kakršnega že ma....njima dvema je ql...kar bi tudio nam moglo zadostovat....ena razumna oseba pač mora bit not, pa čeprav vsi pol težijo da je 'alfa female'....
tina mi je še vedno najbolj ql....sej je opravljivka....ampak kera pa ni?!v končni fazi pa tudi pove človeku kar mu gre, direkt va faco....
pero je razvajen do obisti....mulac en....pa itak samo za sonjo in njenimi bajnimi ideologijami caplja....bravo, bravo....ker sonja je pa res ql....alternativno mišljenje...jaja....