Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Aja..verjetno porabiš skoraj pol ure da sploh prideš do kakih resnih križišč, kjer se lahko učiš. pol je logično, da delaš po dve uri na enkrat.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

jst tut vozm po 2 uri..samo prvih 5 al 6 ur sm po eno uro..zdej pa skos po 2.pa mi tko bol odgovarja,ker se ful več naučim.v tisti eni uri sem se prej lih navadla pa je blo že konc.zdej pa pač mal dalj časa vozm in mi je ful fajn.
pa mamo dost križišč tuki,tko da ni mislm da ni fora u tem,da voziš 2 uri zato,ker maš daleč kakšno večje mesto.nevem no.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Oh fuck! Pri teh starih letih sem se ravno zdaj prijavila na izpit! Meni je vse slabo od straha :?
Delat se vozim z eno sodelavko, pa je danes šla prej in mi ni javila..pa sem popizdila pa se prijavila. Oh dear!
V čet. imam zdravniški pregled, potem rdeči križ..ojej :D To mi je najhujše kar je lahko-iti delat izpit za avto. Fuck...strah me je (že zdaj...) :oops:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Bulma, le pogumno! :) Če je preživelo že toliko ljudi, boš tudi ti! :) Jaz držim pesti, da čimprej vse odpraviš in se znebiš strahu, da se boš potem kaj pripeljala do mene. :wink:

Mi je pa že več ljudi reklo, da starejši ko so, težje se spravijo delat izpit.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Bulma napisal/-a:Oh fuck! Pri teh starih letih sem se ravno zdaj prijavila na izpit! Meni je vse slabo od straha :?
Delat se vozim z eno sodelavko, pa je danes šla prej in mi ni javila..pa sem popizdila pa se prijavila. Oh dear!
V čet. imam zdravniški pregled, potem rdeči križ..ojej :D To mi je najhujše kar je lahko-iti delat izpit za avto. Fuck...strah me je (že zdaj...) :oops:

Ej, mene je bilo isto strah. Vsega, avta, same tehnike noter, prometa na cesti ... groza. Ampak sem se iz sebi neznanega razloga prijavila ze pri 18ih letih in, vem da ce se takrat ne bi, ne bi nikoli vozila. Takrat sem norela od strahu, mislim, da sem vse ure v avtosoli, stopila v avto vsa tresoca, vcasih sem imela tako nemirne noge od tresenja, da sploh ni bilo mozno locit sklopke, bremze in gasa ... da ne omenjam parkiranja, ki itak ni moja vrlina ... v glavnem tisto obdobje je bilo mucno, ker sem res gojila en bolesten strah do voznje. Izpit sem naredila v prvo, gre mi fajn, sploh ni fora v neznanju ali nerodnosti za volanom - problem je (bil) moj neutemeljen strah ... No, zdaj po 2 letih izpita, sicer se nisem profi, ker zivim v mestu in mi avta prakticno ni potrebno uporabljati, ko pa ga, pa sem sproscena in vesela, da obvladam ... zato poskusi v glavi razpucat cesa te je tak strah - namrec z dobrim instruktorjem ni problema, jaz sem mojemu ze takoj povedala, da me je ful strah in, da ne vem kaj naj ... pa mi je vse lepo razlozil in je slo :wink:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvala! :) Ti samo drži pesti, ker sem že zdaj čist panična itd. Groza. Samo moram iti. Ker kasneje res ne vem kako bi bilo. Pa v bistvu sem se že pred časom odločila da bom šla ko me piči. Da se tisti moment prijavim. In tako je bilo danes :)

Delala bom pri Avtošoli Semafor (M.Sobota). Ima kdo izkušnje?
Slučajno je od mojga bratranec inšruktor (plus od mojga stric), tak da mi bi lažje valda voziti z njim ker se poznava. Vsaj to :D
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

Jaz sem polagala izpit pri 22-tih in zdaj mi je prekleto žal,da nisem šla delat izpita takoj,ko sem izpolnila 18-let.Ko sem bila neumna :wall:
Zelo mi je poznan strah za volanom v avto šoli.Jaz sem bila tud vsa trda,noge so se mi tresle in velike težave sem imela z bočnim pogledom ker me je bilo enostauno strah.In zdaj,ko pomislim kakšne sem zganjala v avto šoli,ker mi nikakor ni šlo se samo smejem :lach:
Sam vožnja ti mora pridet v kri in pol delaš vse automatsko :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Bulma kr pogumno :zustimm: Če sem jst nardila, k so mi vsi rekl, da si mene ne predstavljajo za volanom, boš nardila tud ti. Itak vsem rata, enim prej, drugim kasnej. Sam morš met voljo pa mislt morš pozitivno pa bo :freude: .
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Očitno nisem edina s tem strahom. Jaz si sebe predstavljam kot totalno trdo šoferko :D Da bom tam sedela not, pa paničarila, ali pa da ne bom vedela kaj narediti. Da ne govorim o parkiranju. Fuck! Drugače pa sploh ne vem kje kaj je itd. Samo to je baje boljše tak, da te oni naučijo kako in kaj. Res si moram vcepit v glavo da ni tako hudo. Da ne bom kje cela tresoča sedela tam za volanom in se še kam zabila :oops:

Sicer pa, da opravim pregled, rdeči križ pa vse tiste pole...v tem času se bom valda skulirala. Pa držim si pesti da ne bom tako glupa da bi se odjavila. :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Bulma napisal/-a:Očitno nisem edina s tem strahom. Jaz si sebe predstavljam kot totalno trdo šoferko :D Da bom tam sedela not, pa paničarila, ali pa da ne bom vedela kaj narediti. Da ne govorim o parkiranju. Fuck! Drugače pa sploh ne vem kje kaj je itd. Samo to je baje boljše tak, da te oni naučijo kako in kaj. Res si moram vcepit v glavo da ni tako hudo. Da ne bom kje cela tresoča sedela tam za volanom in se še kam zabila :oops:

Sicer pa, da opravim pregled, rdeči križ pa vse tiste pole...v tem času se bom valda skulirala. Pa držim si pesti da ne bom tako glupa da bi se odjavila. :?

Jst predn sem začela delat izpit nisem vedla o avtu nič. Prvič sem se učila spelevat v avtošoli, tud kje je kakšna prestava sm se komi tm naučila. Tko da ne se sekirat, sej zato pa hodijo ljudje v avtošole-da se tam naučijo vozit :) Tud parkirat se boš naučila, brez skrbi :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz vem zakaj so bremze, pa gas. Drugo pa :oops:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Bulma napisal/-a:Jaz vem zakaj so bremze, pa gas. Drugo pa :oops:

No sj jst tud nisem kej velik več vedla od tebe :) . Sej bo bejba.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Bulma ful si mi smešna. Ker jst sem bla enaka! Ful sem paničarila glede vsega in na začetku ti itak ne gre, pa sem se ful sekirala... Pa sem mela takega fajn inštruktorja, da sva se velik pohecala in je blo full lažje.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Veseli me, da me razumete :D Saj moj inštruktor bo tudi fajn. Ker ga itak poznam mlad je še. Samo vseeno. Groza od groze!!!
Valda bom par dni pred prvo vožnjo tak paničarila tu gor, da bo vse zablokiralo :oops:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

sj bo :D jst sm isto paničarla, pa je šlo. sam n izpitu pa n vem kuko bom sploh šaltala lohk k vem d bom živčna
sicr pa pejt se kšn dan prj mal tko n šverc vozt - no vsaj d se v avto usedš pa d mal veša kaj je kej, pa te bo strah minil

p.s.: tistga od vožnje nism jst napisala, to je kr en škrat vtihotapu notr pisala :lol:
Zaklenjeno