Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
jooj ko vem da ne boš dala mir..
zanjo ne vem, ampak jaz sem bil zaljubljen vanjo, ja
problem je bila pa razdalja, čisto na drugem koncu SLO je. imela je pa tudi probleme z zaupanjem, ker njen bivši pa JE bil prasec..
če bi bližje živela bi se lahko večkrat videla in bi spoznala da sem vreden zaupanja, tako pa žal nič ni bilo..
zanjo ne vem, ampak jaz sem bil zaljubljen vanjo, ja

problem je bila pa razdalja, čisto na drugem koncu SLO je. imela je pa tudi probleme z zaupanjem, ker njen bivši pa JE bil prasec..
če bi bližje živela bi se lahko večkrat videla in bi spoznala da sem vreden zaupanja, tako pa žal nič ni bilo..
hej norci 

No, zdaj se pa vprašaj, kolikšna je verjetnost, da se bodo "fajn punce" zaljubile v tvoje mišice?
Take, ki pada na mišice, po tvojih postih sodeč itak nočeš.
Ironično, kako se zmrduješ nad plehkostjo žensk, investiraš pa najbolj v atribut, ki ga prve akceptirajo prav one..
Malo si zapadel v delusional sindrom..
Take, ki pada na mišice, po tvojih postih sodeč itak nočeš.
Ironično, kako se zmrduješ nad plehkostjo žensk, investiraš pa najbolj v atribut, ki ga prve akceptirajo prav one..
Malo si zapadel v delusional sindrom..
še zadnjič rečem, telovadim zaradi sebe, ne zaradi drugih, spare me the freud.. poleg tega ne telovadim samo mišic, pač pa tudi kardio, raztezanje itd.. preberi zgoraj za kaj vse je telovadba dobra
no, je res da boljša postava mi tudi neki pomeni, ampak sem bil vedno zadovoljen s svojo postavo, tako da to ni bil vzrok da sem začel..

hej norci 

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho