Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snezakinja »

Punce, sočustvujem z vami in sama s sabo, ker sem v istem zosu.
Čez dan še nekako gre, malo sem v službi, pa se zamotim, malo grem k staršem, malo kofetkam. Kar mine. Najhuje je zvečer, ko ni koga h komu bi se stisnila. Pa še take glupe sanje so me začele preganjati. Zadnjič se mi je sanjalo, da jaz sedim na vlaku, on pa mi s perona maha v slovo in sem se zbudila vsa v solzah. Sploh mi ni več za iti spat zvečer...
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

snezakinja napisal/-a:Punce, sočustvujem z vami in sama s sabo, ker sem v istem zosu.
Čez dan še nekako gre, malo sem v službi, pa se zamotim, malo grem k staršem, malo kofetkam. Kar mine. Najhuje je zvečer, ko ni koga h komu bi se stisnila. Pa še take glupe sanje so me začele preganjati. Zadnjič se mi je sanjalo, da jaz sedim na vlaku, on pa mi s perona maha v slovo in sem se zbudila vsa v solzah. Sploh mi ni več za iti spat zvečer...

joj bogica...sej te čist štekam...
tud jst mam včasih sanje ki me ful zabolijo...
upam, da boš čimprej prebolela
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Zvoncica napisal/-a:No v tejle temi sem kar precej pisala par mesecev nazaj, z bivšim še vedno nimava stikov (2 dni nazaj me je sicer po 1,5 meseca kliknil na msn samo me ni bilo zraven). Pa kolikor sem ga pogrešala še nekaj časa po tem, ko sva nehala, mi zdaj res NI JASNO kaj hudiča sem videla na njem, ZAKAJ HUDIČA sem jokala za njim, a me je res samo ego bolel ali kaj. Sej je bil luškan, pa sva se imela na trenutke dobro, ampak med nama ni bilo nikoli tiste bližine, občutka, da si lahko vse poveva. Ves čas se je bilo treba truditi za to, za tisto. Tudi, ko mi je bilo že zdavnaj jasno, da se ne bi več vrnila nazaj, ker najina zveza ni bila zveza v kateri si želim ostati, sem na trenutke še vedno razmišljala, KAJ PA ČE bi bilo to drugače, tisto drugače, itd. Da bi bilo vse v redu in bi se on spet zaljubil vame. Ampak sčasoma sem spoznala, da ne bi bilo nič drugače, kakršnega se je on pokazal v najini 3letni zvezi, tak on je, ni res, da bi mi bolj izkazoval pozornost, čustva in vse, kar spada zraven, če bi me imel rad.

no, to sm tud jst ugotovila pri bivšem, predvsem sem ugotovila to kao sm bla lahko s takim kretenom...pa ni nobena hotla razumet, kako je bil kreten lahko...ampak ko si enkrat an tem in vidiš za nazaj, res lahko kajkmal ugotoviš kakšen je dejasnko človek bil do tebe....sproti se še ne zdi toliko ko si polen ene naivne ljubezni....potem pa ko je konec vsega in začneš gledat nazaj vidiš kakšen je bil pravzaprav njegov dejanski odnos do tebe....in mislim, da če se mi more že zgodit, mam rajš da ugotovim po končani zvezi kakšen kmet je bil, ker se s tem začne manj boleče prebolevanje..vsaj zame je bilo vse skupaj lažje po tem ko sem ugotovila kdo zares je....in od takrat nisem več pretočila niti solze zanj....za krtenom pa že nebom jokala.....
in predvsem lažje je če res zgine iz tvojga življenja takoj in se ne vrača več nazaj....kot pa da se še pogovarjaš z njim/družiš/ga videvaš....nevem, moje izkušnje so pač take....

zvončica vesela sem zate, dati gre tolk gladko naprej...jst verjamem da boš našla nekje nekoga, ki bo čisto naspotje bivšega in se boš z njim mela finofajn :)
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Tudi jaz sem samska po novem - od sobote. :( Ful sem žalostna pa sploh še ne dojamem prav kaj se je sploh zgodilo ... :cry:

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz pa od petka 13., si bom verjetno zapomnila do konca življenja....
buffy-ann od kod si? Mogoče bi se midve mogli malo združiti in skupaj :cry:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

snezakinja napisal/-a:Jaz pa od petka 13., si bom verjetno zapomnila do konca življenja....
buffy-ann od kod si? Mogoče bi se midve mogli malo združiti in skupaj :cry:

Ja saj, jaz sem čist na tleh.:( Sploh ne morem vrjet no da je vsega konc ... Drugač sem pa iz Maribora.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ajoj :(
buffy ann in snezakinja, tud za vaju bodo pršli bolši cajti... da vama bo pa bolše, pa jamrita tuki gor :D men je to full pomagalo :ja:

zvončica, zate sm pa vesela... vidm, da nism edina, k se kdaj pa kdaj praša, kaj je počela z bivšim... bla sm v zvezi skor 4 leta in če zdj pogledam nazaj, res ne vem, kaj sm počela z njemu... samo čakala sm, da se bo spremenu, kar se sevede ni zgodl... in mi je prekipelo, sm mu dala konc, prebolela sm ga že zdavnej, samo da tega pač nism vedla... blo mi je sevede hudo kkšn dan, ker nism bla navajena bit sama, ampak je tud to minil, ker sm vedla, da je bolše zame, da sm ta korak storila, ker me je vedno omejeval... pač ni bil pravi zame... in to zdj vem :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Buffy-ann in snežakinja ... jst vaju čist razumem in točno vem kako je to, nobenmu ne prvoščim, da gre čez kej tazga, ampak tak je lajf in nimamo kej :( ... sem sama že pol leta v istem sranju, vem kako boli in vem kako hudo je ... ampak mogoče pa je le z vsakim dnem mičken boljš! :?

Je hudo in še vedno boli, ampak je pa res da se tko začnemo zavedat nosvih stavri in spoznamo življenje tut iz mičken drugačne plati. Je pa seveda na začetku hudo za umret ... :(
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

No ja, malo si daleč. Drugače pa se ti pridružujem tam spodaj na tleh nekje. Tudi jaz ne morem verjeti, da je konec. Sploh zato, ker sva se zadnje čase imela tako lepo. Potem oa kot strela z jasnega. V četrtek je bilo vse v najlepšem redu, v petek pa lop po moji glavi. Ne dojamem, sploh ne. Najslabše je to, da si ne znam zorganizirati življenja. Vse popoldneve in večere sva preživela pri meni skupaj. Zdaj pa samo ena velika praznina.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Sploh ne vem kaj naj nardim, čisto sem zmedena. Nekak se ne morem navadit da nisma več skupaj, da ga ne morem več poklicat itd. Pa še pol sobe mam njegovih stvari, sploh ne vem kam naj z vsem tem. :cry: Pa že zdaj ga cel čas tako pogrešam, ne glede na to kaj delam. :(

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ojoj snezakinja&Buffy-Ann, sej bo boljše, res bo, ampak ne takoj, s časom. Sama sem popisala tukile gor ogromno postov, najprej sem bila žalostna, potem jezna, potem sčasoma čustva nekako zbledijo, pa pride spet za tabo v valovih. Misliš, da si ok, pa te butne, pa je naslednji dan spet vse ok, kot da ne bi bilo nič. Potem sem imela obdobje, ko sem si ful želela fanta, nekoga ko bi bila nora na njega in on name... zdej po 4ih mesecih pa tudi tega ne pogrešam več, pa se imam čisto dobro, ko sem samska :wink:

Pa ful pomaga, če se pogovoriš s prijateljico, jaz sem imela eno, ki sem jo po 3x na dan klicala, ali pa če pišeš romane na forum. Vsako čustvo daj ven, pa bo lažje :wink:

Mi vaju bomo pa malo potolažili :bussi:

Buffy Ann pospravi si sobo, pa vse kar te nanj spominja v eno škatlo pa na vrh omare. Vsaj to je bila prva stvar, ki sem jo naredila, ko sem prišla domov.
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Punce res ste vredu, da prenašate moje solzave izlive.
Zvoncica želim si, da bi že bila tam, kjer si ti.
Najslabše je to, ker ne morem nehat misliti na njega in posledično ne morem nehat jokati. Pa sploh nč ne pomaga, če sem v službi al pa med ljudmi. Me kr na lepem solze zalijejo pa že šibam na wc. Po mojem, da v službi mislijo, da mam hude prebavne motnje. :(
Pa še kake prijateljice, ki bi jo lahko poklicala ob katerem koli času in ji jokala nimam :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ja, snezakinja, poznam to. Midva sva nehala na začetku poletja, pa sem si v tistem času najbolj želela, da bi lahko prevrtela čas za pol leta naprej, da bi bila zima. Ki je btw drugače sploh ne maram :wink: :D

Ti se kar razpiši, vem, da sem v tistem času tudi prebrala celo tole temo (se mi zdi, da je bilo takrat samo 50 strani)
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Res je hudo. Nisem si mislila, da bo tako. Ker prejšnji, ko se mbila z njim, me je pravaru. In sem ga odjebala na suho. Tud ene solze nisem potočila za njim, tud en dan mi ni bilo hudo, pa sva bila 8 let skupaj. Se mi je tako gravžal, da sem bila še srečna, da mi ga ni treba več gledat. Sedaj pa....jooooj. Sploh ne znam opisat. Kar razmišljam, pa kr jokam, pa kr persene goltam, da vsaj mal popusti. Sploh mi ne potegne, da ne bo nikol več prišel k men, pa da nikol več ne bova šla skupaj kam, pa da ne bova več šla skupaj k njegovim prijateljem, ko smo se res super štekali.
Sploh ne vem kaj naj delam, kaj naj mislim, da bo laže. Potem pa še pride kdo in me vpraša, ja kje maš pa tvojga al pa kaj sta pa vidva delala čez vikend. :cry: :cry: Sploh ne morem ven povedat!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

snezakinja napisal/-a:...Tudi jaz ne morem verjeti, da je konec. Sploh zato, ker sva se zadnje čase imela tako lepo. Potem oa kot strela z jasnega. V četrtek je bilo vse v najlepšem redu, v petek pa lop po moji glavi...

pa veš zakaj je prišlo do tega konca... si ga vprašala? mogoče je pa kaj, kar bo s časom minilo oz. rabi samo nekaj časa da kaj razmisli o čem...
The secret of success is consistency of purpose.
Zaklenjeno