^Cestitke

- Da imam cuden dan, vecer, whatever..To se mi ze lep cas ni zgodilo, a pride moment, ko se pocutis totalno nesposobnega, dolgocasnega, nevrednega, nekako 'odvec'.. Pozabis na vse dosezke, prijatelje, whatever, samo kot svetski emo luzer se pocutis. Nimam pojma, kaj je to, ker ponavadi nimam tezav v zdravim egom.. dajmo rect, da je luna.
- Da se mi iskreno smilijo ljudje s taksnim mindsetom, ker te to v zivljenju ne pripelje nikamor. Self-doubt je cisti hendikep.
- Da sem se v zadnjem letu spremenila, kar opazajo tudi bliznji - vse v pozitivnem smislu.. A sem se iz cloveka, ki je zivel v nekem happy mehurcku in bil zadovoljen z vsako malenkostjo, spremenila v rahlega perfekcionista.. Razvadis se, ko gre na hitro vse 'navzgor', vse ti uspeva, drzis boga za genitalije, potem pa stvari zacnejo na vseh podrocjih stagnirat in ti ni nic vec jasno, ker ti kar naenkrat manjka ta thrill; thrill, ki ga dozivis, ko premagas neko oviro ali (da smo se bolj deep, uri primerno) samega sebe. Ocitno sem po novem goal junkie. Svasta.
- Da je zdrav humor zdravilo za vse in me je to se vedno resilo.. Mislim, da stvar stokrat prej prebrodis, ce je ne vzames preresno in se ji znas nasmejati.. Vcasih ljudje tega ne razumejo in pac izpades debil, ampak mi je vredno..

Vedno sem tisti, ki bo omenil 'slona v prostoru', vedno raje na glas recem
''wow, awkward

!'', kot da z nekim fake smalltalkom skusam zapolniti neprijetno tisino, itd.. Sploh pri ljudeh, s katerimi imas neko zgodovino, nesporazum, whatever. Taksne stvari imam rada popucane, da lahko zakljucim doloceno poglavje. Seveda to velja za stvari in ljudi, ki mi nekaj pomenijo, za drugo pac ne bom drezala v osje gnezdo.
- Sploh ne vem, kaj tukaj neki jocem, prej sem naredila cel oglas samo s touchpadom, ker mi je crknila miska

pa se mudilo se mi je. Bit det.