-da sem se imela noro na predstavi, od katere nisem kaj dosti pričakovala
-da me je vse skupaj fasciniral in zdej vidim, da nič ne smem pričakovat in da sm potem vedno pozitivno presenečena
-da je tortica pasala, kot malokatera do zdej, očke sem si odpočila na luštnem natakarju, bo še treba it malo tja pogledat
-da je dolgo načrtovano razvajanje končno realizirano
-da se je bilo super martinčkat v odptem bazenu, gledat v zeleno okolico, potem pa prečistit telo v savnah in se predajat medu in drugim oblogam
-da je edin škoda, da ni bil savna mojster vsaj en čink bolj privlačen in postaven, ampak saj med programom tak al tak mižim

je bil pa katakterno super in je naredil mega sprostitev
-da se od prejšnjega tedna bašem s krofi in se jih še zmeri nisem naveličala
-da se bom fajn našemila v torek in hodila okoli malo folk hecat (najboljše prijatelje in družinske prijatelje, hehehe), mi je že smešno
-da sploh še nobenga ne morem spustit blizu, podzavest dela svoje in mi streže z čudnimi sanjami
-da se imam fajn in sem v zelo zanimivem obdobju
-da z njim nimam stika, niti si ga želim
-da me pa vseen malo firbec matra kako mu gre... brez mene... radovednost pač
-da sem postala še močnejša, on pa dvomim da se je spremenil
-da me zanima ali se bova kdaj kje naključno srečala in kako bo odreagiral...
-da se mi zdi zamalo, da so moji nohteki vsem všeč, samo njemu niso bili, razen če sm si dala prozorni lak ali francosko gor, ker po njegovo mi druga ni pasal, kot da ga je kdo vprašal za mnenje
-da je brezveze o tem razmišljat, ker enostavno ni vredno
-da se počutim nenormalno svodobno, sem ženska ki zna biti sama s sabo
-da sem si musklfiber pozdravila s savno, zdej pa komi čakam spet akcijo
-da je šport moja prva ljubezen
-da sem nekatere zadeve znala zanemarjat, ampak sedaj vem da sem na prvem mestu jz