But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men so tud awesome hlače une verižce 3 kilometrske so mi yuk, ampak ok.
Čist not to wear so pa teli copatki, ki so zadnja leta(in še posebej to poletje) "in fešn" pri nas- espadrile al wtf...nagravžni cunjasti palačinkasti čevlji.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ti drugi niso espadrille Samo vsi na tak način šivani so mu čudni
Jap, thats it. In letos bojo pomoje vse ženske to nosile. Haha Konkubina to so old lady shoes. To je tist..čudovit oddelek v vsaki prodajalni čevljev, kjer vidiš raznorazne, nalašč dolgočasne in ogabne čevlje, narejene za vsako nožico žensk nad 40
purple_rain napisal/-a:Eeeejjjj, "špagarce" so bile pa The Obutev mojega otroštva (poleg coklov)!
Ja pa jaaaa... špagrce smo pa takrat v tistih cajtih ful nosili (tud jaz sem mela en kratek čas ene ko sm bla micena), to so bla nekje 90ta, če prav spomnim? Sam zdaj mi pa sploh niso všeč... vse tisto na sliki zgoraj mi je ntw
Pa tele "loafers" so čist prepogosto na mladih puncah
kitten heels (čudni spredaj, grda peta, zadnji so pa itak obup s temi paščki)
Konkubina* napisal/-a: meni čevlji, s peto, nižjo od 8 cm sploh lepi niso!
No no Se najdejo tudi fini čevlji s peto, nižjo od 8cm - saj ni treba, da je ravno stiletto petka, ali pa da so salonarčki - npr. tole je meni prav luštkan čevelj, pa je peta samo 5cm visoka. Se pa strinjam, da te kitten heels niso ne tič, ne miš, in da precej grdo izgledajo.
Uf... Kitten Heel. Baje niso zdrave za držo in hrbtenico med drugim. Meni je večina teh salonarjev s tole petko ogabnih. Priznam pa da imam ene japanke s tole mini petko. Še kar uredu zgledajo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Ok, vidim, da so ene tu gor ful kritične praktično do vsega.
Kaj ste že pomislile, da se mogoče tudi vaš stil zdi komu obupen?
Jaz se oblačim, tako kot meni paše in mi je ravno, kaj si misli nekdo, ki me ne pozna. Mislim, npr. če bom na nekem forumu prebral, da so črne casual jakne bljak, ne bom nehal nosit črne jakne, lol.