Pomoje da samo ocene, vsaj zdi se mi tko, da se posebi za kategorije ne izve.
Mja, ful je odvisno kdo te ocenjuje. Kakšne išče podrobnosti pa samo, da bi znižal. Sam je pa res, da gre skozi 2ocenjevalca, tko da preveč razlike ne sme biti.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Hja, sej. Sam tok slabo tud nism pričakovala. Sicer mi kej bistveno ne vpliva, ker mi je važn da sm ang in slo dobr, sam vseen Kako je pa kej z drugimi k ste mele psiho?
Smejkica hvala za odgovor, škoda no, mene res zanima kok smo kej posamezno dobival
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Ma sej možn, da se motim, pa da se tut to zve. Ja jst sem tut mela psiho, sem pisala 4, me je presenetlo, ker sem mislila, da sem zabluzila.Sam očitno sem dobr zabluzila. Filing nisem imela dober.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
jst sm šifro zgubila...sam frendica je jaula za ocene od enih sošolceu... mene je tok ratalo strah zgodovine da adijo... Jst bom zvedla čez dobre dve uri
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Joooj...js pa komi zdej upala pogledat... In in....niti v najtaboljših sanjah si ne bi mislila, da bo tak dobro... Glede na to kaj sem pričakovala... Wiiii...sem ful hepi. Sam ta dvojka pri matematki mi mal kvari povprečje... Ampak se ne bomo sekirali...
Smejkica napisal/-a:*ange|* držim pestke, da bo vse kul. Če je men ratal spacat za pozitivno boš pa tut ti, ker ste zgodovino velik boljš delal med letom, kot pa mi.
Ja to je res, sam kaj to meni pomaga če jst civilizacij zadnjega pou leta niti povohala nism pri SHS pa tut nism zablestela Že zdej sm se tok napsihirala pa zjokala...pa sploh rezultatov še nism dobila...kaj bo šele pol...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Smejkica napisal/-a:*ange|* :bussi: Bo ok vse. [/b]
hvala :bussi: zlata si...sam mene zdele nič nemore potolažit, ne dokler ne vidim rezultatov...jebeš vse...jst grem na vodko zdele s frendico...k me bo pobralo Čestitam vsem puncam za opravljeno maturo
sicer mi je zgodovina mal pokvarla povprecje ker je samo 2 ampak oooook...
18 pik...
zdj sam upam da padem izredno na odnose z javnostmi, oz. da kdo od teh k so vpisal izredno ni naredu... in bo ksno mesto prosto... ker za redno nimam sanse vec...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Sam za zgodovino je bil očitno dost visok kriterij...ker je bojda en sošolc padu, pa je mel 42%... Sicer pa mam jaz tudi zgodovino 2. (sramota ) Skupno pa 17 pik. Ni ravno idealno, ampak je zadovoljivo.
Jaz sem mela poklicno maturo, pa sem jo tudi nardila prejsn tedn Drugace pa pri nas je bilo zlo zlo porazno. Od 16 kolk nas je pač v razredu nas je do mature prišlo 7. Nardilo nas je pa 5 Hja...menda smo tk bli na podnu cist.
Mah sej vseeno, sam da sem jaz nardila
Na naši šoli smo vsi nardili, razen dveh. V našem razredu pa mamo 3 zlate maturante...glih prej zvedla...največ.. Sama pa nardila daleč od pričakovanj-z 20 točkami. Pa bi mogla bit sprejeta...