Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Kr fajn, da je šla Tjaša včeraj ven.

shiva* Markota so baje 1x prertepli in zato je brez zobov. Sicer pa mu je A-kanal ponudil preobrazbo...tudi da mu bodo nove zobe naredili... samo sprejet še mora ponudbo :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

ela85 napisal/-a:drugače pa ja... tjaša je šla ven. moja starša sta sicer takoj pomislila, da so rezultate (ki jih sploh niso pokazali :? ) priredili, ker je tako "pravici" zadoščeno. po tisetm prepiru so (ste) namreč mnogi zahtevali, da gre ven. in mislim, da to ni daleč od resnice. vedeli itak ne bomo nikoli.

so pokazali...sandi je dobil 39%, tjaša pa 61%
Houd de wereld tegen
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

ryu10kyu napisal/-a:Mmmm....jaz sem ful vesel da je Tjaša ven šla...meni se zdi ona ena zafrustrirana ženska in bogi tisti ki bo njo dobil ali pa njeno sestro.
Prvo spusti Dejanu Paket...potem se mu smeji....potem ga egnorira...in ko se hoče pogovoriti dela lalalala...ga pošilja spati in ignorira...potem ko jo je malo za obraz prijel ker je hotel pritegniti pozornost...ga klofne in se začne dreti nanj in mu je*e mater in se začne jokati...tepe me...weeeeeeeeeee!!! :roll: Če je kdo koga tepel je to ona...če je kdo žalil je to ona...če je kdo bil agresiven in žaljiv in nefer je to ona.
In vsi so se spravili na Dejana...meni se zdi edino fer da je ona ven šla!
Pa tudi un Sandi je en pezdetek...sluz ki se po vsaki obeša in copatek. Saj sta ravno za skupaj...se bosta napila in zajce klala in se smejala in uživala skupaj. Sta se dva prava skupaj našla :loldev:

ne bi se mogla bolj strinjat s tabo. pri 19 bi lahka bla mal bolj pametna, ne pa da se obnaša kot 5-letn otročaj. zdaj pa naj gre še sandi vn, pa bo velik bolš.
So give me your forever.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men se pa ne zdi nč grozno, ko je Dejan reku da si ženska kdaj zasluži. Ženske se noben ne bi smel prtaknt sam zato ker je ženska, ne glede na to kak bi ga sprovocirala, če pa ženska moškega useka, pa seveda ni nč narobe. Taka logika mi je pa res mal zgrešena, čeprav sm seveda tud sama ženska, ma vseeno. Js čist razumem da kdaj kdo zgubi živce, če ga kera sprovocira. To govorim nasplošno, ne ravno za primer Dejan-Tjaša, ker tle sta pač itak oba delno kriva.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

S provociranjem in izzivanjem si nihče ne zasluži klofute, ker je fizično nasilje pač nedopustno in ne more bit legitimna reakcija. Drugo pa je, če ženska prva udari, v tem primeru se pa res ne more sklicevat na šibkost svojega spola.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Hja, če te nekdo sprovocira, se taka reakcija (da ga klofneš) lahk kamot zgodi in to čist avtomatsko, da se pravzaprav niti ne zavedaš kaj delaš - pa ti je potem recimo žal, men se pa pač ne zdi prav, da en človek provocira in provocira, pol ko se pa kej takga zgodi, se pa cmeri in je najbolj bogi na svetu, tisti ko mu je to nardil, pa največja svinja - v vlkih primerih pa to sploh ni zanalašč, ampak preprosto avtomatsko. Se grem stavit, da če bi en tip ženski reku "prasica ogabna" al pa ne vem, neki takga, pa bi ga ona usekala bi vsak reku "prav mu je". A bi bla ona tista ki bi jo obsojali? Ne vem če. V nasprotnem primeru bi pa seveda moški najebal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

no angel napisal/-a:Hja, če te nekdo sprovocira, se taka reakcija (da ga klofneš) lahk kamot zgodi in to čist avtomatsko, da se pravzaprav niti ne zavedaš kaj delaš - ....

Meni se to nikoli ne zgodi, pa marsikomu drugemu tudi ne.

Sej ne zagovarjam žalitev in verbalnega izživljanja, ampak malo samokontrole mora pa ja vsakdo imet. V nasprotnem primeru je zelo težko presodit, kdaj nekdo s svojim obnašanjem sam izzove udarec in si je zato sam kriv.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Enkrat ena je, da si ne prisluzis batin, pa karkoli ze nardis. Fizicno nasilje ne vodi nikamor. Noben nima pravice nikogar udarit, oz. zrtev ni nikoli sama kriva, da je tepena. Vseeno pa se zdaj trdim, da je Dejan ni pritegnil.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Klofuta pa res niso batine. :roll:

Js sm povedla svoje - če bi en tip izzival in žalu žensko pa bi ga ona usekala, bi blo seveda vse lepo in prav, ker si je prasec zaslužu. Kaj pa obratno? O, pa še kak si je lahk žrtev sama kriva, da je tepena - je res, da je fizično nasilje nesprejemljivo v vsakem pogledu in nikamor ne vodi, ampak marsikdo je tepen ker izziva in provocira - poznam kr ene par tak primerov (pa tle ne govorim o klofutah, ampak orng batinah). Seveda da tega ne zagovarjam (da ne bo kdo obraču mojih besed), ampak so si v vlkih primerih ljudje sami krivi, ker iščejo sranje.

Sicer je pa že tole tud mal zašlo s teme, brezveze tle o tem debatirat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Na strani piše, da bosta 2 kazensko nominirana. Me prav zanima kdo in zakaj. Kake ideje? :)
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

mogoče Tyeb pa Naske, ker sta se pogovarjala kdo je v njihovi skupini nominiral Dejana in se je takoj spod izpisalo, da se je prepovedano pogovarjat o tem kdo je koga nominiral...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

menda sta Seba pa Naske, ker sta naročila hrane čez proračun...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

electra* napisal/-a:mogoče Tyeb pa Naske, ker sta se pogovarjala kdo je v njihovi skupini nominiral Dejana in se je takoj spod izpisalo, da se je prepovedano pogovarjat o tem kdo je koga nominiral...

pomoje bo tudi to, ker so bili lani nominirani zaradi komunikacije z "zunanjim svetom" tako da pomoje enako velja za pogovarjanje o nominacijah
Houd de wereld tegen
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

no angel napisal/-a:Klofuta pa res niso batine. :roll:

Batine, klofute... vse to so kazniva dejanja.

Ne odobravam takega fizičnega nasilja (pa naj bo klofuta, batina al pa strel). Tudi če te nekdo sprovocira, bodi večji človek in ravnaj drugače. Kaj maš od tega da se spustiš na njegov nivo oz. še nižje? KAJ? Maš zadoščenje? Revčki so mi taki, res.

BB ne gledam več, ampak jasno sem videla ta prizor, ker smo ga najbrž vsi.. Obadva sta ravnala narobe in oba bi morali kaznovati.
Lani so ljudi izključili, ker so imeli rasistične pripombe (neki na foro kave, čokolade al kaj je blo že s Perotom....sem pozabila), letos je pa tip ženski govoril da je grda, neumna in ne vem kaj vse... To pa ni nadlegovanje? Oz verbalno nasilje? Totalna dvojna merila :roll: Enako pri njej. Je sploh ne zagovarjam.

Ljudje so zaposleni, da te ljudi gledajo 24 na dan. BB bi moral to preprečiti.

Sploh ne morem verjet, da ena ženska reče, da si nekdo zasluži klofuto. Ne razumem. Ja, to je čisto druga tema, lahko bi jo razširili še na nasilje nad ženskami in se pogovarjali o tem, kaj možje pravijo - s čim so jih žene sprovocirale, da jih tepejo...

MA NI IZJEME V TAKIH PRIMERIH.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Dosti o tem no, preselte se v temo o nasilju :roll: !

Tudi jez sm vidla, da sta dva kazensko nominirana! :eek: Verjetno nosta res Naske pa Tyeb.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori