Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Js sm tut za oranzno :D
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Mogoče temno kavbojsko krilo in zgoraj kakšen lep bel pulover (v bistvu vseeno kakšne barve, samo naj se ne tepe barvno z modro).
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

U ja... Če je prava temno modra barva bi oranžna super pasala ja! :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Meni je tudi všeč oranžno-modra kombinacije. Mislim, da bi tukaj fajn šla ja. Samo izključno za spomlad in poletje, ker drugače raje nosim bolj zemeljske barve.

Kavbojskih kril pa ne nosim, ker mi nikakor ne pašejo. Pa tudi udobno se ne počutim v njih. Čeprav mi na drugih zgledajo lepo. :)

Nisem imela v mislih dobesedno puloverja. Bolj volneno obleko. Sam blazer čez... Kaj pa vem.

Verjetno bi še najboljše šlo te žabe pa modra obleka, črni salonarji, črn pas in krem blazer.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

tudi jaz mislim, da črna in temno modra ne pašeta skupaj. če boš pa že imela črn pas in čevlje, pa naj bo črn še blazer, drugače bo imo preveč barv na kupu.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

js res ne vem po kaki logiki črna in modra ne bi skup šli, ampak dobro :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se strinjam.

Js bi definitivno kombinirala s črno in kako živo barvo (pink, oranžna).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Kaj obujete spomladi, ko postane pretoplo za zimske škornje? Tu mislim predvsem neko univerzalno obutev, ki paše večinoma k vsemu za čez dan :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Hm, js mam ene usnjene čevlje, ki so mešanica med gležnarjem in supergom. Pa netke majo, pa črne barve so. Taki...rock on čevlji :D
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelcaaa »

še js mam eno vprašanje... zadnjič sva s kolegico srečali neko damo, ki je imela obute salonarje (pač črne, platforma, dokaj visoka peta) in reče kolegica: "kaj ona ne ve da se teh čevljev ne nosi pozimi?" Kaj pa ve mislite??
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

js se oblačim in obuvam glede na vreme, če je bilo vreme primerno za salonarje, potem ne vem zakaj ne.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

spelcaaa napisal/-a:še js mam eno vprašanje... zadnjič sva s kolegico srečali neko damo, ki je imela obute salonarje (pač črne, platforma, dokaj visoka peta) in reče kolegica: "kaj ona ne ve da se teh čevljev ne nosi pozimi?" Kaj pa ve mislite??

Lol, zakaj pa to :D Salonarji so pač univerzalno obuvalo, sploh če si urejena dama al kaj je tale bila :) (se pravi, da verjetno dela kje v kakšni pisarni / na sodišču ipd., menda ne bo v skibuckah šla tja). Če ni snega / ledu, da bi ji drselo oz. ni -20 stopinj in ji stopalo ne zmrzne, ne vem, zakaj bi se ozirala na letni čas (ki btw, sam po sebi ni ovira za salonarje, kakor jaz vem :) ). To so ženske že od nekdaj nosile, v stilu kostim, krznen plašč in salonarji... Če je mrzla zima, se pa itak lahko skombinira z debelejšimi žabami (tako črne vsaj 40 denske (se spomnim enkrat na eni slikci, ki jo je *mala* prilepila, je res fino izpadlo), kot zadnja leta tudi debelejše rebraste kot kontrast... samo pri slednjem pač ne gre za tisti res elegenten salonar, ampak malce bolj casual stil). Nekaj let nazaj so bili pa pozimi še posebej modni salonarji v kombinaciji z gamašami vseh vrst (še luknjico za peto so imele noter), ampak tisto mi ni bilo preveč všeč :D
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Kaj bi najbolj pasalo k temu krilu? Se ne oblačim v tem stilu, pa rabim nekaj takega za neko svečano prireditev.

Slika
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

neka kulska ne preveč, bela srajca za tajnice, bluzica, s kakim vzorčkom mogoče (bolj ali manj subtilnim, odvisno od formalnosti situacije).

žabe in čevlji. js se sicer ne bi branla bolj močnih barv zraven, ne glede na to, da jje priložnost formalna. ampa meni je pač colour blocking všeč.

in čevlji s peto. pa si!
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

No bele barve sem se tko al tko imela namen izognit, bi rada eno živo barvo zgoraj. Blazer tukaj paše al je bolš, da mam krilo, eno luštno barvno bluzco in čez plašček?
Zaklenjeno