Mene pa nekaj zanima. Če ima še katera Samsung Star - meni ne piše kje se nahajam (tisto ko ti pod operaterjem piše kraj kje si, npr. Koper - sm pozabla kako se tej 'funkciji' reče ) .. Kaj ta telefon tega nima al ..?
Miss Evie napisal/-a:A ima katera LG telefon. Kupla bi si LG Cookie, pa bi rada da mi leduje vsaj 1 leto.
Ne priporočam Ga imata dve poznani osebi in sta ga po 2 mesecih zamenjale Eni se kar od sebe izklaplja pa kr naprej šteka.
ja valda, odvisno katerega od LG-jev vzameš... Jaz sem vzela za tisti čas najnovejšega in sicer LG KU990 in mi deluje že eno leto in dva meseca... In sem zelo zadovoljna z njim, poleg tega pa mi dela dobre slike... Dobro, edina moja sestra je zamenjala pri svojem baterijo, ampak tudi ona ga ima več kot eno leto in je dosti na telefonu...
Jaz nikakor ne priporočam, da kupujete z naročnino telefon, ki ga plačate 1-10€. Moj oče je kupil take telefone sebi in mlajšemu bratu, a sta ga oba menjala v roku desetih mesecev...
Libido. napisal/-a:Mene pa nekaj zanima. Če ima še katera Samsung Star - meni ne piše kje se nahajam (tisto ko ti pod operaterjem piše kraj kje si, npr. Koper - sm pozabla kako se tej 'funkciji' reče ) .. Kaj ta telefon tega nima al ..?
Pri katerem naročniku pa si? Sprašujem zaradi telefona kr mi je noro všeč
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Libido. napisal/-a:Mene pa nekaj zanima. Če ima še katera Samsung Star - meni ne piše kje se nahajam (tisto ko ti pod operaterjem piše kraj kje si, npr. Koper - sm pozabla kako se tej 'funkciji' reče ) .. Kaj ta telefon tega nima al ..?
Pri katerem naročniku pa si? Sprašujem zaradi telefona kr mi je noro všeč