anahirbd napisal/-a:Jst pa delam izpit, oz. v petek se grem prijavit na izpitno!
Komi čakam, sam itq ne pričakujem da v prvo naredim.
Ne tako govorit, čist možno da boš nardila Ker je od sreče odvisno, če mene vprašaš Samo zaupat v svoje sposobnosti pa ne bit živčna pa bo ziher šlo super.
hm...js sm pa zamenala inštruktorja in avto šola...nabijanje ur...tko da raj nebi o tem kok jih mam zarad unga kretena... zdj sm šla k drugi avto šoli in sm čiiist zadovolna
anahirbd napisal/-a:Jst pa delam izpit, oz. v petek se grem prijavit na izpitno!
Ne tako govorit, čist možno da boš nardila Ker je od sreče odvisno, če mene vprašaš Samo zaupat v svoje sposobnosti pa ne bit živčna pa bo ziher šlo super.
Od srece in od tega kasnega instruktorja mas, no pa tud mal mors znat vozit.
Od srece in od tega kasnega instruktorja mas, no pa tud mal mors znat vozit.
Seveda, samo po 30 urah malokdo "zna" vozit. Pač moreš dobro funkcionirati za volanom, mislim pa da komaj z izkušnjami postaneš dober voznik.