Jz tud nisem glih najbol zadovolna ... Sem pa opravla, slovenščina kr z 8ko, anglo pa 6ko Matematka je presenečenje, psihologija pa tud. Kako je zdej s faksi? Kdaj zvemo za omejitev pa a je tist izračun točk na www.dijaski.net veljaven? Ker jz sm dvopredmetno in ne vem za kater program naj računam.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
naughty: tko je, za vsakega je posebna omejitev....vsakega moraš posebaj pogledat(predmet) , jaz grem tudi dvopredmetno in so rekli, da je pač tako, da če imaš za enega dovolj točk za drugega pa ne, moraš izbrati tistega(npr. še en predmet, ki je lahko dvopredmeten), ki je še ostal prazen (oz. nezaseden)
Jaz sem tudi malo razočarana (zgodovino in angleščino sem upala na več, čeprav mislim da sem lih na meji za višjo oceno , ostalo je pa vse po pričakovanjih).
Čestitke vsem.
Lalama thx, sej sem že prej gledala, pa tut vidla, sam sem pol sprot pozabila Živčki.
U bistvu me zanima tut za meje, da vidiš kolk si zgrešil oceno? No sej itak je, kar je.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Jz sm ful ful razočarana nad psihologijo, ker mi sploh ni šla slabo in ne razumem kako sm loh tok slabo nardila. Medtem ko mi je šla matematka bol slabo, pa sm jo dost dobr nardila. Tko da, to sta edini presenečenji, drugo je bol al manj po pričakovanjih.
Drgač pa kako je zdej s točkami pa faksom? Kdaj se zve?
Aja še to, a na šoli zvemo kok smo dobil za ustne, esej itd.? Al samo ocene in je to to?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3