Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
hellow

Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
Ojla!
Tudi jaz imam problem z prijateljicami, zato bi rada tudi sama spoznala osebo, ki bi ji lahko ful zaupala pa to Big smile
Prihajam iz Prlekije, stara sem 23 let, v prostem času rada grem na sprehod in gledam tv ter rada spoznavam nove prijatelje.
Če je katera iz Prlekije naj se mi javi na mail: mancaz.zlatnik@gmail.com.
Želim vam lep dan!
Tudi jaz imam problem z prijateljicami, zato bi rada tudi sama spoznala osebo, ki bi ji lahko ful zaupala pa to Big smile
Prihajam iz Prlekije, stara sem 23 let, v prostem času rada grem na sprehod in gledam tv ter rada spoznavam nove prijatelje.
Če je katera iz Prlekije naj se mi javi na mail: mancaz.zlatnik@gmail.com.
Želim vam lep dan!
išče se fajno dekle ( ali pa več
) za čveke, shopnige, kavice, lahko tudi športanje...kak žur, al pa čvek prek neta, pač na kratko iščejo se pozitivčki
več na pm
šifra: imejmo se fajn, samo enkrat se živi

šifra: imejmo se fajn, samo enkrat se živi

If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Ste našle kej?
Hej!
Sm nova tuki...zanima me, če je katera od vas našla kako novo kolegico, preko tega foruma? In kako je
Pa tok mimogrede...ful mi je všeč ta tema
še nism naletela na tako in se mi zdi da je lahko ful uporabna... 
Sm nova tuki...zanima me, če je katera od vas našla kako novo kolegico, preko tega foruma? In kako je

Pa tok mimogrede...ful mi je všeč ta tema

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
miki miška, od kje pa si?
jaz stara sem 26, iz primorske, ampak sem skozi v lj, drugače še študiram... pište mi pa stare nad 24... lahko sam za kako kosilo, lahko gremo na kak izlet, lahko na žur v klub plesat, al pa mal s kolesom po lj... karkoli
zaželjena zgovornost, energičnost, nasmejanost
drugače sem spoznala že 2 fajn punci tukaj, ampak ena je potem našla fanta, tako da se sedaj precej manj vidimo, druga pa je samo občasno v ljubljani.
lahko mi piše tudi kaka primorka oz. obalčanka, ker bom verjetno julija in avgusta čez vikende na obali.
jaz stara sem 26, iz primorske, ampak sem skozi v lj, drugače še študiram... pište mi pa stare nad 24... lahko sam za kako kosilo, lahko gremo na kak izlet, lahko na žur v klub plesat, al pa mal s kolesom po lj... karkoli

drugače sem spoznala že 2 fajn punci tukaj, ampak ena je potem našla fanta, tako da se sedaj precej manj vidimo, druga pa je samo občasno v ljubljani.
lahko mi piše tudi kaka primorka oz. obalčanka, ker bom verjetno julija in avgusta čez vikende na obali.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ok ne vem kam bi to postala, pa se mi zdi mogoče še najbolj primerna tema
Torej iščem nekoga, ki bi šel na kak malo večji evropski glasbeni festival zdej poleti. Zaenkrat mi najbolj 'dišijo' kak Inmusic festival (Hr), Frequency (Aus), Sziget (Mad), Leeds (UK) ali kaj podobnega. Za letos smo načeloma zmenjeni za it na RO pa verjetno na Terraneo, kam dlje pa žal noče noben it (keš/oddaljenost/faks/šiht..) težit pa jim tud ne mislim. Več na pvt.