Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
http://www.diva.si/forum/viewtopic.php? ... &start=255
Raje sem napišem, kakor v temo outfiti, da nau tam izbruh offtopica..
vglavnem, smo bli debata dneva na divici 
Raje sem napišem, kakor v temo outfiti, da nau tam izbruh offtopica..

It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Mislim no, kere bijočez brez lajfa ste tukaj

Ta foruma sta očitno dva extreme, na Cosmotu se samo kritizira na Divi pa samo hvali....tako da predlagam izmenjave uporabnikov: 5 vidnih uporabnic gre na tisti forum da prinesejo nekaj konstruktivnega mnenja, one pa nam pošljejo 5 uporabnic da hvalijo vse kar je možno da bo forum bolj prijazen.
In potem še pohvala, Cosmoforum je internetno poznan, stvari ki jih napišemo vplivajo na življenja drugih oseb na drugih forumih, in mnenje v Naši outfiti bo kmalu bolj pomembno od tega kar se objavlja v Elle in Vogue.
In zanima me, kdo na drugemu forumu napiše, da so na temu forumu tisti brez svojega življenja, če je ona tista ki bere ta forum in ji je poznan, in torej ogromno piše na tistemu forumu in obenem bere še tega. Kdo je tu nor?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
o LOL. komaj zdaj vidla!
ja res je fajn bit brez mnenja, oz. še huje, vsem lagat, da so oblečene super duper fino zakon fajn. o đizs. in pol to še res mislijo.
še celo s sirovo se strinjam.
in kar naj se ninča preseli tja na on forum. (ker tam je pozabla, da je ona še hujša od vseh nas, ki podamo negativen mnenje) s tem, da ne sprejme nobene kritike in zna tudi sama žalit. plis. adijo tenejđerka.
ja res je fajn bit brez mnenja, oz. še huje, vsem lagat, da so oblečene super duper fino zakon fajn. o đizs. in pol to še res mislijo.
še celo s sirovo se strinjam.
in kar naj se ninča preseli tja na on forum. (ker tam je pozabla, da je ona še hujša od vseh nas, ki podamo negativen mnenje) s tem, da ne sprejme nobene kritike in zna tudi sama žalit. plis. adijo tenejđerka.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.