ful luškano vprašanje

.
kaj pa vem, na splošno sem ponosna na nas dva, ker že tako dolgo relativno složno furava čez vse probleme in ovire. ni vedno lahko, se pa vedno potudiva da je lepo (kolikor pač okoliščine dopuščajo). upam da bova še naprej tako peljala, ker izzivov v naši družini sigurno ne bo zmanjkalo
drugače pa sem zadovoljna in ponosna na svojo službo in svoje službene dosežke. definitivno nisem najboljša ali najbolj zagreta na svojem področju, ampak mislim da mi gre dobro in prinašam na mizo dobre rezultate.
sigurno pa so eden od mojih največjih ponosov otroci, ki sem jih posredno pomagala vzgajati preko svojega 'hobija'. ko jih sedaj srečam v domačem kraju, v lj, spremljam po socialnih omrežjih in vidim da so v veliki večini odrasli v občudovanja vredne mladostnike in mlade odrasle mi zaigra srce. tudi to da me po več letih tu in tam še vedno kdo pokliče s problemom, jamrom si štejem v veliko čast, da sem si pridobila tako zaupanje.
ker že več dni ni noben odgovoril na to vprašanje bom menjala, ampak če bi še kdo želel odgovoriti - please do!
bi zase rekel/a da si natančna ali površna oseba?