bla bla napisal/-a:sugar_Neza napisal/-a:¤MajC¤ Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 17:52 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy
kva je tale baba reklllllaaa?????????????
TOŠE JE ANGEL,LEGENDA,CAR ......PA ŠE BI SE SE DAL KEJ NAJDET NE PA BIZGEC aggggrrrrr[/list]
podpis!
ok ženske, brez zamere, ampak vam res očitno neki ni jasno.
prvič kot prvič ima vsak svoj okus in če se njej Toše zdi bizgec se ji pač zdi.Men se tud marsikdo zdi bizgec pa kaj naj, če mi ni všeč mi pač ni.nekateri ljudje pač ne morjo bit vsem všeč
Drugič je pa bil njen post spisan:
Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 in sploh nevem zdej kaj to na plan vlečete-Kot sem že omenla, vsak ma svoj okus in kot se nekaterim zdi britney prtegnena se nekaterim pač Toše.jst to čist lepo razumem, četudi mi je bil Toše res legenda, probejte še vi.
poleg tega pa je uporabnica že eni temi napisala, da ste tlele temo nardil čist nepregledno.Če morte kej dodat v post ki ste ga spisale uporabljejte knof uredi, ker je res krneki ratal.Pa sam še to, če nimate nobenga mnenja,
podpis pač ni odgovor
se pa strinjam s tem, da če se vam zdi pretiravanje vse tole, potem se tisti izognite teme.ljudje smo si različni in vsak ma svoja čustva, če je nekoga pač njegova smrt prizadela, ga pač je.na glavo s elahko postavte pa tega noute spremenile!In še nekej, dokler ni on umru k mi ej mel res tanajuhše komade in vse, si tud nikol nism mislna da mi bo hudo.Tko da da se noumo (upam da ne) kdaj mi iz vas norca delal ko bo kdo od vaših idolov umru.to pač tko je, face it