*Če si ne želiš resne zveze potem je to že nekakšen pokazatelj, da bi te resna zveza samo ovirala in da gre očitno res samo za navezanost in ne za prava čustva.
- me je bivši spet kontaktiral ... in ja, je bilo nekako pričakovano, ker je najin razhod izgledal precej zaigran, iz njegove strani mislim ... prav imela sem občutek, da se je pripravil na to, da mu bom rekla, da si želim končati. In mi je bilo čudno, da je to sprejel tako mirno.
- priznam, da mi ugaja malo njegove pozornosti, ampak se hkrati zavedam, da ga ne smem vleči za nos in mu bom ob prvi priložnosti povedala, da si trenutno ne želim resne zveze ...
- da se res dobro držim po koncu zveze ... hudo mi je bilo nekaj dni, potem pa sem kmalu ugotovila, da je to bila dobra odločitev. In zdaj mislim, da imam dokončno poštimana čustva v zvezi z njim. Če ne drugega, lahko vsaj rečem, da 100 % vem, kaj lahko od njega pričakujem in ga res poznam v nulo.
- da sem pričakovala, da bo tip, ki sem ga spoznala prejšnji teden stopil v kontakt z mano in ni bilo nič iz tega. Kar se mi je zgodilo prvič, da je bil tip totalno prijazen/zainteresiran, potem pa nič od njega. Sem bila malo šokirana, ampak sem se potem spomnila par detajlov, ki so me precej odvrnili od njega ...
- mi gre na živce friendica, ki objokuje bivšega, ki je bil res totalni idiot, a hkrati ga noče pozabit in se na vse pretege brani spoznavanja novih tipov, ker kao so v klubih sami idioti. A tvoj bivši pa ni idiot?
- sem se navadila ljudem povedati v obraz, kar si mislim, in sem s tem rešila marsikaterega kvazi frienda.