Matura [Združena tema]
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Končanoooo!! Za mano je tudi slovenščina.
Priznam, da imam reeees veliko srečo. Dobila sem odlomek iz Biblije - Prilika o izgubljenem sinu in sem res obvladala, ker sem se to učila že pred dvema tednoma.
Tretje vprašanje pa je bilo roman in povest v verzih.
Hehe, kar nisem mogla verjeti, kaj piše na listku, ko mi ga je profesorica dala.
Matura je za mano, zdaj pa končno lahko uživam v počitnicah!!

Matura je za mano, zdaj pa končno lahko uživam v počitnicah!!

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Počiiiiiiiitniiiiiiceeeeeeeeeeeeeeee! Wiiiiii.
Sploh vam ne morem povedat kok sem vesela, da je mimo (pa sej najbrž same veste
).
Pri matematiki sem mela srečo z listkom...Številka 7.
1. Računske operacije v ulomkih
2. Vektorji
3. Racionalna funkcija
Nardila sem par smotanih napakih, ker sem bla živčna, ampak sem vse popravla pol. Recimo - najprej sem rekla, da pri množenju ulomkov križno množimo.
Pol mi je takoj trknlo in sem se popravla. Pr grafičnem računanju vektorjev sem se neki zaštrikala (pa taka izi zadeva je
), ostalo je pa šlo.
Ma zdej mi je čist vseeno, sam da je mimo. Hura.
Pa čestitke vsem.
Sploh vam ne morem povedat kok sem vesela, da je mimo (pa sej najbrž same veste

Pri matematiki sem mela srečo z listkom...Številka 7.

1. Računske operacije v ulomkih
2. Vektorji
3. Racionalna funkcija
Nardila sem par smotanih napakih, ker sem bla živčna, ampak sem vse popravla pol. Recimo - najprej sem rekla, da pri množenju ulomkov križno množimo.

Ma zdej mi je čist vseeno, sam da je mimo. Hura.

Pa čestitke vsem.

evie napisal/-a:Mhm...sem ful vesela za vas k ste že fertik... Jaz bi tudiiii...Še mam komi jutr to slovenščino...pa že vidim kako se bo vse skupi vleklo kr sem med zadnjimi na vrsti... Pa še učit se morem...
![]()
Eh...uživejte!
Ej a veš kateri odlomki se kombinirajo s tretjim vprašanjem? Ker jst imam na listu napisano katera besedila se kombinirajo s katerimi vprašanji...
tko, da če rabiš...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
*ange|* napisal/-a:dash napisal/-a:ne sej sori no nism mislla tko grdo kokr je izpadl, al pa te kej užalt, sam vrjem da če bi mela našo matarco se ti bi to zdel smešn, v 5 letih kar uči še noben dijak pr njej ni pisu mn kt 4 maturo (pa še 4 pišejo bl redki), s tem da ns ima 18 od 34-ih pr njej komi 2 zaklučen (ji pa mormo priznt da ns je res dobr naučila oz. da smo se bli prsiljeni dobr naučit)
in dej no pr linearni funkciji pač ne računaš tko da uzamš x=1, x=2 ampak narišš začetno vrednost, se pomakneš eno desno in tok gor al pa dol kokr je pred x-om. pa zdej ne mislm da si ti kej neumna al pa kej sam očitno ti pač noben ni povedu in men se pač zdi smešn.
Jst mam tut zafukanega profesorja in pri nas je lih tko dobro povprečje na maturi. In ja, tko sm računala...in ti ni treba tega komentirat in mi pamet tu solit. In ja, vedla sm za tist način sam tega uporabla. Men se tut marsikaj zdi smešno pa se ne smejem folku v faco...
Ps:
Angel ne sekiraj se jaz sem delala enako kot ti..pa nism ne vem kašn anti talent za matematiko ampak mi kar gre..pač delaš tako kot ti je lažje važn da je prou!
Jaz sem dobila ravno to nalog kot angel mogoče so ble cifre mal drugačne pa da sm računat še neki mogla..... ampak vseno sem delala po tem kopitu kot angel...pa mi prfoksa ni nč zatežila samo rekla mi je da nej sam še povem kako se dela na drugačen način in sem povedala,ko sem pa začela računat je pa rekla ni potrebno si že prav nardila..dobila sm pa vse možne tako da ne vem

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
*ange|* napisal/-a:evie napisal/-a:Mhm...sem ful vesela za vas k ste že fertik... Jaz bi tudiiii...Še mam komi jutr to slovenščino...pa že vidim kako se bo vse skupi vleklo kr sem med zadnjimi na vrsti... Pa še učit se morem...
![]()
Eh...uživejte!
Ej a veš kateri odlomki se kombinirajo s tretjim vprašanjem? Ker jst imam na listu napisano katera besedila se kombinirajo s katerimi vprašanji...
tko, da če rabiš...
Ah...mam jaz to.