jaz jih imam prižgane, pa če sem pri računalniku, mimogrede slišim kaj počnejo... trenutno igrajo western. sebastjan je pravi igralec. v pozitivnem smislu.
ne vem pa zakaj so dali žanin tako vlogo. meni se zdi nekam ponižujoča...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
sej čez neki cajta se pojavi... ne čist takoj...
sara, dada, sara, sara, marko
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Meni se zdi Eltajb totalno staktiziran. Zdaj si je zmislil, da bo v soboto sigurno nominiran ker je rajsi z Matejo, ker kao ne bodo razumeli, da je rad z njo... ne vem, meni se zdi totalno zaigrano kao zato sem nominiran, ker hocem biti s svojo ljubeznijo
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Ah, jst bi pustila kr Sebastijana naj zmaga On mi še najmanj "zaigran" deluje. Pač, ko mu gre kej na živce to tud pokaže, se razpizdi in prekleje vse okoli sebe Zna pa bit tud skuliran, resen, tud za resne pogovore itd. Tak avtentičen mi deluje.
ah sej je smešno, predvsem tole pecanje tjaše in unga dolenca. kartice pa se ti ne splača met, ker nimaš cel dan časa da gledaš, itak v oddaji vidiš vse ''zanimivosti''.
vedno znova me fascinira kako smo ljudje firbčni in radi 'vdiramo' v zasebnost drugih