Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PerlaRosa »

posh_girl, super si... :D vidim, da razmišljava ful podobno :) Nekaj v tem stilu, kot si opisala sem mislila met... Torej nisem tako zelo v temo brcnla ;)

Tamara stylish, saj ne rečem... Je lepo kar si opisala, ampak jaz to nosim vsakodnevno v službo in ne morem prit isto oblečena tudi tja... Pa ok, načeloma na ostale poroke lahko grem taka, ker večina tako ne ve kaj nosim za v službo pa tudi ljudje niso tako zakomplicirani, ker smo že dolgo v prijateljskih stikih.
Problem je le ena poroka, ker gre bolj za službeno obveznost... Tam pa bo tudi večina "visokih direktorskih živin" in nekaj estradnikov, ki bodo imeli seveda svoje fensi ženke zraven in te bodo zopet ocenjevale vsakega od glave do pet :D Se spomnim, ko sem bila nazadnje na nekem njihovem srečanju, kako so bili vsi ušmekani... Afnarija, v glavnem... Sej mi je tečno, ampak se jim je pač treba prilagodit, že zaradi službe se spodobi.

*pikapoka* za rdečo sem tako napisala, da ni primerna :)
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a nennyy »

Poroka je v sredini aprila. Probala sem kombinirati črno krilo (ki je imelo rahle volančke :? ) pa mi ni zgledalo najbolje. Mislim, da bo bolje, če bo raven kroj. V bistvu sem se za korzet odločila, ker ga imam doma od neke druge priložnosti in mi je ful všeč.
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

nennyy, po moje bi lepo prišlo zraven ravno belo krilo... Pa če potem malo skombiniraš še z nakitom :) Je pa seveda veliko tudi odvisno od tvoje postave in kroja korzeta... Kar se barv tiče, se mi pa zdi, da bi bela prav lepo prišla zraven... Seveda je pa tudi to stvar okusa :)
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Se tudi sama bolj nagibam k beli, sploh ker bi tudi torbico rada imela belo. Postavo imam, hm... ne hruškasto, ravno pa tudi ne :) Zgoraj sem pa precej suha. Večinoma nosim št. 36. Problem je moja rit (pravijo, da spominja na J Lo). Velika (oz. majhna) sem 158 cm, tako, da bom imela čevlje s peto.

Tkole zgleda moj korzet:

Slika
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Če gre za bogato okrašen korzet, bi odsvetovala volančke na krilu. Če pa je minimalistični stil (brez naborkov, čipk, detajlov), pa je po moje krilo lahko bolj okrašeno.

Sama bi prvo poskusila z ravnim krojem ali pa krojem A.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Lep korzet. Belo krilo je prava izbira, mogoče kaj čipkastega? :)
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni tako zelo bogato okrašen (na vrhu in na dnu so tiste male bleščice našite). Mislim, da bom kar belo barvo izbrala, kroje krila bom pa mal sprobavala in videla katero bo najbolje šlo zraven... Hvala za pomoč :)

posh_girl: ja, mogoče res v izi čipkaso krilo. Grem ta vikend na lov :)
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

O ja, belo krilo bi po moje super prišlo :) Luštn korzet :)
Glede postave si pa po opisu sodeč najbrž nekaj takega kot jaz... No jaz mam široke boke, posledično tudi rit ;) in se zaradi tega izogibam ravnih kril, ker mi potem le še poudarijo rit in je malo smešno...
Sicer se pa sama najbolje poznaš, tako, da veš kakšen kroj ti pristaja... Po moje bi ravno krilo zelo lepo prišlo k temu korzetu, ampak poskusi raje kakšnega več, mogoče malo na A in presodi kaj bolj paše k tvoji postavi.
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Zgleda imava res podobno postavo PerlaRosa :)
Ravno krilo, se mi zdi, da se ni dobro obneslo na meni, ker sem bila potem res široka okrog bokov.
Bom najprej poskusila z A obliko. Mogoče veš, kje v LJ imajo največ izbire?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js bi tale korzet kar lepo v omaro pospravla za vse večne čase :wink:

Mi pa ni hujšega, kot luštne punce v tistih "elegantnih", kičastih, kao elegantnih oblekah. Izgubijo obliko postave, zgledajo starejše.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

nennyy potem pa poskusi s takim, ki je krojeno rahlo na A, ampak ne preveč... Preveč nabrano in na A te lahko razširi... Vsaj mene bi ;)
Glede LJ pa ti žal ne morem pomagat, ker sem iz CE konca. Ampak po moje je najbolje, da greš preprosto v vse trgovine malo pogledat, tako kot mislim jaz naredit... Se včasih povsod najde kakšen lep kos, od H&M, C&A, zare... jaz največkrat najdem kaj elegantnega v Orsay-u, čeprav pravijo, da ni ravno za "mlade", ampak kljub temu najdem tam včasih kakšen luštn komad za v službo... in se da vseeno marsikaj mladostno skombinirat.
Skratka iz ene trgovine v drugo pa ni hudič da se ne bi neki našlo ;)
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala PerlaRosa :)
Imam ta vikend športni dan. Super, da poznaš CE, te bom kdaj še prosila za kak nasvet, kje kaj dobiti (sem večkrat v vaših koncih). Torej: belo krilo v obliki A :)
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni za kaj ;) Drugač je pa to bolj moje mnenje (ki ga bo verjetno še marsikatera tukaj gor skritizirala) :D :D Tako da ti svetujem, da poskusiš različne stvari (tudi kakšno ozko krilo) pa boš potem sama videla ali je ok ali ne... Sej veš da včasih kos kar preseneti, ko si ga oblečeš...
Aja, če se v LJ nič ne najde se pa lahko k nam oglasiš pa greva skupi iskat :) :)
Velik sreče v šopingu! ;)
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Eh, ne se sekirat za ostale. Meni si zelo pomagala. Grem v boj, spobavat vse, kar se mi bo zdelo primerno :)
PerlaRosa
Sramežljivka
Sramežljivka

Super, kar pogumno v akcijo! :)
Pa javi kako je šel šoping :)
Zaklenjeno