uuuf...še js

pomojm d je blo nekje pri 14 letih:
u šol me je res trebuh bolu, ampk ok-sm prežvela. Pa pridm dam, tud use navadn, se prpravm za na trening itd. In pol kt bi mogla it od doma, sm se spomnla d bi blo dobr it še Wc prej obiskat (na treninge sm z vlakom hodila)...in takt groza: rjavo-rdeče gatke, js usa panična, pojma ket bi mami lhka mela vložke pa še mudil se mi je

kličm usa solzna mami, se oglasi pa reče: "Nimm časa te pokličm kasnej!" pa kuj je odložila. Ja nč an, bom pa šla mal prebrskat njene omare

sj po ene 10 min mi jih je ratal najdt pa se na prbližn uštimat...joj, kak me je to motil, bljaak. No pol je pa še moj veliki bratec ugotovu d sm še doma in me je začeu sprašvt zaka še nism šla. Js sm pa nekak požrla solze pa z dokaj normalnmu glasm rekla, da že greem! Pol sm pa res šla - sm mogla tečt, jokala itd. Na cest pa za spremembo rees ljudi. In pol me kliče moja mamica. Bratc ji je pa očitn povedov, d sm pozn šla od doma. In me je začela res kregat, drla se je name po telefonu

Okol ljudje, a js nj ji pa razlagam po fonu d sm menstro dobla??? no sj nakonc sm ji povedala, sm me ni pomojm čist dojela ka sm ji rekla in me je nadirala naprej. Men je pa dopizdil in sm se zadrla s ceuga d sm menstro dobla pa u krokodilji jok. Pol pa moja mami pa njena butasta izjava: "Ja pol pa tok povej!" pa začela me je mirit. Js sm jo pa sm skenslala kt mi je blo že tok gadno pol pa še no poslušat pa tečt zravn. =/ No nakonc sm vlak komej ujela, trening je biu obupn (pomojm sm bla vč na wc-ju), doma sva se pa z mami normaln pogovorile pa opravičla se mi je.

Tk da, ta dan je biu zame prava nočna mora.