simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Simobil, sem že od začetka pri njih in jez sm rada zvesta! :D Drugače pa ga ma vedno več ljudi: fotr, mama, brat, moj ljubi, skor vse kolegice, ful sošolk, tako da mam račun 20-25 evrov (pa se ful menm, pišm sms-e), sam zdej ga mam čez 50 no, ker so mi obračunali klice na Djerbi :evil:.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Tukaj bi pa mogla biti anketa :D

Sama sem pri mobitelu še iz časov ko simobila še bilo ni!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

tale ta novi mobipaketi niso švoh...v bistvu so ful dobri telefoni pa uporabno darilce dobiš zravn.
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

di zdej sm mela samo mobitel in mi je OK.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

mash@ napisal/-a:tale ta novi mobipaketi niso švoh...v bistvu so ful dobri telefoni pa uporabno darilce dobiš zravn.

Jaz imam sicer naročnino pri Mobitelu in precej uporabljam Moneto, tako da se mi zdi fajn, da so tudi uporabnikom Mobipaketov omogočili plačevanje z moneto.
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Ja saj ravno o tem govrim. Pri Mobitelu je ponudba storitev resnično dobra in ko jih enkrat začneš uporabljat, vidiš da je hudo praktično vse skupaj. Telefon je nenazadnje modni dodatek in prav fancy zgleda, ko recimo nekaj plačaš z njim... :)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Sem imela Mobitel, ampak sem prešaltala na Simobil in dam ful manj, bolj se splača, res.
I laugh at gilded butterflies.
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tracie »

Vsi ki "kao" nekaj varčujete pri pogovorih: Kupite raje cenejši ali okusnejši kruh? Kar hočem povedati je to, da takšno mikro varčevanje še iz nikogar ni naredilo Bill Gatesa. Vse je na stilu posameznika. Če koga rajca dejstvo, da plača 5€ manj mesečno prav, ampak to je slab slab izgovor. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Seveda kupim okusnejši kruh, ker si lahko privoščim razliko v ceni. Ker pa mi pri Simobilu čisto nobena storitev ne manjka, pa res ne najdem razloga, da bi prešaltala na Mobitel. Zato, da bi fensi zgledalo, ko bi plačevala z mobijem :? To mi nekako ni argument.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena napisal/-a:Seveda kupim okusnejši kruh, ker si lahko privoščim razliko v ceni. Ker pa mi pri Simobilu čisto nobena storitev ne manjka, pa res ne najdem razloga, da bi prešaltala na Mobitel. Zato, da bi fensi zgledalo, ko bi plačevala z mobijem :? To mi nekako ni argument.

hja, se strinjam.nekam čudn je tistle sestavek.Kakšen slab izgovor? :gruebel:
dejstvo je, da če ima mobitel moneto še ne pomeni, da je oh in sploh najboljši.nevem, meni osebno se je mobitel precej zameril.že kot mobiuporabnik sem kartico za jurja strošla v momentu.dva klica obrneš in ni več.simobilovi inpulzi pri halo paketih iso bili tok dragi, pa tud sam simobil je mel skos več akcij.med drugim pa se vidi kako je mobitel škrt.čez vsa leta ni imel nobene pametne akcije s poceni pogovori, samo nabijal je cene navzgor.in ko je simobil dal ven akcije jih je mogu še mobitel, ker so se ustrašli.ampak še vedno se lahko s svojimi migetajočimi jeziki skrijejo za simobilom.
in toliko o slabih izgovorih TRACIE.ko sm imela naročnino pri mobitelu sem plačevala račune najman 15ooo bivših tolarjev, pa sem govorila pol manj kot danes.zdej ko imam simobil govorim skos po telefonu, kličem za vsak drek naokoli in plačam borih 15 evrov..če pa to ni dost dober razlog zate, da prišparaš več kot 40 evrov, potem pa res nevem kj bi ti še rekla.
skratka dokler mi ne poteče naročnina ne dam simobila iz rok, pa tudi potem verjetno ne, ker sploh ne dvomim da bo spet kakšna huda akcija.
mogoče ma simobil edino to napako, da ne moreš telefonom jemat s podaljšanjem naročnin, ampak to me je vsaj pripravilo k temu da merkam na telefon, akr prej nisem, vedoč da bom itak za đabe kupila novega.
in o kruhu..jst kupujem cenejši in zelo okusen kruh :wink: pač vem kje :)
In glede monete..kako je fajn ko ti mobitel ukradejo in prepozno ugotoviš.
poznam primer ko je model ki je izgubil telefon, plačal sto jurjev sit za razna plačila z moneto, večinsko prek neta, tko da bi jst rekla, ne hvala.
Andrejka P.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejka P. »

Mene pa zanima ali je kdo opazil, da se mu vsak mesec zaračuna približno 0,40, 0,30 EUR za uporabo interneta, ceprav interneta nikoli ne uporablja (imam zablokirano CSD povezavo, nastavitve so mi vse resetirali, oz. dali na tovarniske).... To se stalno dogaja meni in prijateljici, kljub stalnim reklamacijam (kjer sicer potem povrnejo denar)...

Saj se ne gre za znesek, ampak za princip....

Me samo zanima, sva edini?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz imam tudi Mobitel, in nisem najbolj zadovolna. 22sit za SMS, 44sit za minuto pogovora, preveč zasoljenje cene. Samo me pa nekak ne vleče k SiMobilu.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

^Kar pogumno k Simobilu. Jaz sem kar veliko prihranila. :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Josephina napisal/-a:Jaz imam tudi Mobitel, in nisem najbolj zadovolna. 22sit za SMS, 44sit za minuto pogovora, preveč zasoljenje cene. Samo me pa nekak ne vleče k SiMobilu.

44 minuta pogovora :eek: :eek: :eek:
jst jih mam 5 (sit)-si9mobil afkors. :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Verjetn ima na kartice??? :? Jst mam naročnino in se mi račun giblje okoli 10€. Res pa da ne kličem neki ful in za brezveze. Ok mojga vsak dan poličem na šiht, ampak imava navezo in ga imam 70% cenej.
Odgovori