kr.ena napisal/-a:Seveda kupim okusnejši kruh, ker si lahko privoščim razliko v ceni. Ker pa mi pri Simobilu čisto nobena storitev ne manjka, pa res ne najdem razloga, da bi prešaltala na Mobitel. Zato, da bi fensi zgledalo, ko bi plačevala z mobijem

To mi nekako ni argument.
hja, se strinjam.nekam čudn je tistle sestavek.Kakšen slab izgovor?
dejstvo je, da če ima mobitel moneto še ne pomeni, da je oh in sploh najboljši.nevem, meni osebno se je mobitel precej zameril.že kot mobiuporabnik sem kartico za jurja strošla v momentu.dva klica obrneš in ni več.simobilovi inpulzi pri halo paketih iso bili tok dragi, pa tud sam simobil je mel skos več akcij.med drugim pa se vidi kako je mobitel škrt.čez vsa leta ni imel nobene pametne akcije s poceni pogovori, samo nabijal je cene navzgor.in ko je simobil dal ven akcije jih je mogu še mobitel, ker so se ustrašli.ampak še vedno se lahko s svojimi migetajočimi jeziki skrijejo za simobilom.
in toliko o slabih izgovorih TRACIE.ko sm imela naročnino pri mobitelu sem plačevala račune najman 15ooo bivših tolarjev, pa sem govorila pol manj kot danes.zdej ko imam simobil govorim skos po telefonu, kličem za vsak drek naokoli in plačam borih 15 evrov..če pa to ni dost dober razlog zate, da prišparaš več kot 40 evrov, potem pa res nevem kj bi ti še rekla.
skratka dokler mi ne poteče naročnina ne dam simobila iz rok, pa tudi potem verjetno ne, ker sploh ne dvomim da bo spet kakšna huda akcija.
mogoče ma simobil edino to napako, da ne moreš telefonom jemat s podaljšanjem naročnin, ampak to me je vsaj pripravilo k temu da merkam na telefon, akr prej nisem, vedoč da bom itak za đabe kupila novega.
in o kruhu..jst kupujem cenejši in zelo okusen kruh

pač vem kje
In glede monete..kako je fajn ko ti mobitel ukradejo in prepozno ugotoviš.
poznam primer ko je model ki je izgubil telefon, plačal sto jurjev sit za razna plačila z moneto, večinsko prek neta, tko da bi jst rekla, ne hvala.