Jaz bi pa tukaj izpostavil še nekaj drugega,kar mene osebno zelo moti,pa mislim da je ta tema tudi najbolj primerna za to.In sicer slučajno živim blizu enega takega kraja,kjer se ponoči zbirajo zaljubljenci,ki svoje potrebe zadovoljujeo v avtu,moti pa me da dan potem,ko po teh stran-poteh sprehajam kužka vidim en kup ovitkov od kondomov,pa tudi samih kondomov,ki ležijo vsepovprek,da ne govorim o številnih papirnatih robčkih v katere se je brisalo vse drugo samo prehlajen nos ne

.Zakaj zdaj to izpostavljam?Verjetno se strinjate,da ni ravno prijetno ko se starši sprehajajo z majhnimi otroki po teh potkah in potem otroci nagajivi kot so in povsod vtaknejo svoj nos oz. roke pobirajo te robčke ali še huje kondome.En tak kraj,ki ga Ljubljančani vsi poznate in so tudi številne rekreacijske površine je park mostec v srediču LJ,tam po gozdu leži več kondomov(seveda že uporabljenih)kot listja jeseni.Menim,da tisti,ki se že poslužujete seksa v avtu na takih mestih,potem lahko svoje smeti za sabo tudi pospravite in jih odvržete v smetnjake,ki jih je danes polno na vsakem vogalu.Ne razumem,kako se nekater zmrdujejo če sredi travnika vidijo kak iztrebek,medtem ko uporabljeni kondomi pa lahko ležijo povsod pa se za to nihče ne zmeni.