Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

zaenkrat samo v avtu v začetku gozda in pa enkrat sred travnika v enem šotoru (sam kaj ko je bil tak majhen pa čist neudoben :? ). Drgač so mi pa všeč javni prostori (tu so izvzeti wc-ji,ker tam res ne bi mogla).Tak da poleti bo še treba kaj preizkusit. :D
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Jaz bi pa tukaj izpostavil še nekaj drugega,kar mene osebno zelo moti,pa mislim da je ta tema tudi najbolj primerna za to.In sicer slučajno živim blizu enega takega kraja,kjer se ponoči zbirajo zaljubljenci,ki svoje potrebe zadovoljujeo v avtu,moti pa me da dan potem,ko po teh stran-poteh sprehajam kužka vidim en kup ovitkov od kondomov,pa tudi samih kondomov,ki ležijo vsepovprek,da ne govorim o številnih papirnatih robčkih v katere se je brisalo vse drugo samo prehlajen nos ne :D .Zakaj zdaj to izpostavljam?Verjetno se strinjate,da ni ravno prijetno ko se starši sprehajajo z majhnimi otroki po teh potkah in potem otroci nagajivi kot so in povsod vtaknejo svoj nos oz. roke pobirajo te robčke ali še huje kondome.En tak kraj,ki ga Ljubljančani vsi poznate in so tudi številne rekreacijske površine je park mostec v srediču LJ,tam po gozdu leži več kondomov(seveda že uporabljenih)kot listja jeseni.Menim,da tisti,ki se že poslužujete seksa v avtu na takih mestih,potem lahko svoje smeti za sabo tudi pospravite in jih odvržete v smetnjake,ki jih je danes polno na vsakem vogalu.Ne razumem,kako se nekater zmrdujejo če sredi travnika vidijo kak iztrebek,medtem ko uporabljeni kondomi pa lahko ležijo povsod pa se za to nihče ne zmeni.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Ej tole si pa čist prav napisu!

Js in moj fant sma tolk uvidevna do drugih, da zmeri če kje drugje sexava kot v posli, kondom in robčke odvržema v koš. Če ga pa ni v bližini, pa vzamema s sabo in doma vržema v koš.

Pri teh ljudeh, ki kondome mečejo v naravo se vidi, da tut druge smeti meni nič tebi nič odvržejo kamor jim paše. Vrjetno bojo tut svoje otroke učil, da lahk smeti kr po tleh mečeš :roll: Pol se pa sprašujemo zakaj se nam narava maščuje...no, to bi pa že spadalo pod onesnaževanje okolja :)
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Mislim pa da tudi še vseeno "bolje" odvreči ovitek od lizike kot rabljen kondom,to mi je nekaj najhujšega kar vidim,ko leži na tleh,slabše so edino še narkomanske injekcije.
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lauracosmo »

Jerry ti dam čist prav. Midva sva zmer "pospravla" za sabo in ni nobenih DNK dokazov ostal za nama :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

midva sva tud tko ekološko osveščena :wink: ...da vedno vrževa kondom in ovitek v smeti...res se ne bi počutla doro, če bi vedla, d lhko kdorkoli najde naš kondom kr po poti...
(sicr se pa ne čudim več, kaj dobim po tleh...1x sm najdla poln tampon...kr tko na sredi ulice...cel krvav :? )
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Vi2 pa imata fuck avto :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

.. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

ojla...mene pa zanima, kako prakticirate sex v avtu...jaz namreč v avtu še nisem...mi je pa zadnč tip reku, če bi probala v avtu...men se pa to zdi tak neudobno...ne vem no...kakšne izkušnje mate ve s tem? Kje pa to izvajate...na prvih al zadnih sedežeh?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Hm lahko na sprednjih in na zadnjih. Če na sprehdnjih potem mi2 tko da spustiva oba sedeža in je potem neki podobnega kot postelja, ne morem zdej ravno nevem kakih hudih položajev izvajat, ampak za silo pa je. Če pa na zadnjih pa tud tko da se uležeš (ti ali on) čez zadnje sedeže in potem je pač en na vrhu. No tko nekak gre pri men.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Zadaj, da en leži ali pa da sede :P (to je taaak dobr..). Spredi se da pa zice nazaj, sedeže nazaj in vbistvu je najlaži ravno med sedežema. Vzemta še dekco s sabo, da si pogrneta :D .
Sem že velikokrat v avtu, ampak ni ga čez udobno veliko posteljo.
In veliko užitkov ;)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sj je Nia nekaj strani nazaj slikce nalepla :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Midva sva se ravno danes pogovarjala, kaj bi odgovorila če bi naju vprašali kje je bilo najbolj razburljivo seksat. Sva ugotovila, da sva že full lokacij preiskusila, ampak ena take za zapomnit se do konca življenja pa še ne :D Mogoče to poletje res pade kakšno dvigalo :lol:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jemina napisal/-a:Sj je Nia nekaj strani nazaj slikce nalepla :wink:

jst jih ne najdem. :oops:
Odgovori