Jst sm se ta mesec spraula mal grickat "babje čtivo" in prebrala:
*Kar sem zamolčala (A. Kardum), dan kot bi biu lahko kerkol drug, s to razliko, da od jutra u kopalnici čaka obarvana palčka ...
*Njami, mami (P. Williams), o mladih mamicah, obsedenih z zadnjimi modnimi trendi, tistih, obsedenih z usakim najmanjšim gibom svojga kakopak prečudovitega deteta in teh, ki padejo nekam umes, okol hodjo u raztegnjeni trenerki in pozablajo, kdo in kaj u resnici so ...
*Moje skrivnosti (S. Kinsella), bejba, ki neznancu na avionu u paniki, da so ji (zarad turbulence) štete minute, zblebeta use svoje male skriunosti in nasledni dan ugotovi, da je taisti sopotnik velika živina u firmi, kjer je zaposlena ...
*Popolni idiot (T. Jaud), sicer ne vem u ker žanr spada, ampak men se zdi takisto babje sranje

, model, u fotelju iz Ikee, s priročnikom o spoznavanju samga sebe, s sneško s hrvaških konceu (njen lik me je totalno nasmeju), se usak dan znova bruka na ljubezenskem, službenem in še parih dodatnih področjih ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...